Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis
εγω παλι και λυπαμαι που το λεω αλλα το εψαξα και μαλιστα μου παιρνουν το δικο μου σε πολυ καλη τιμη θα επαιρνα το cupra!!!αυτο και εαν ειναι good value for money!!!260 αλογακια στην μηχανη 238 στην ροδα και με 1200 επιπλεον και προγραματισμο δυναμομετρημενο 307!!!και ρυθμιστη απο μεσα!!!4πιστονα 18αρες μοτερ ουσιαστικα απο το A3 S3 γανατο στησιμο εαν διαβασε κανεις το συγκριτικο με ολα αυτης της κατηγοριας τα εσκισε στην πιστα ολα εκτος απο το S3 που ειναι 250 αλογακια και τετρακουνα!!!φουλ εξοπλισμο 2ζωνικο κλιμα μπακετακια τα παντα!!!το ξερω θα μου πειτε seat????εμ seat αμ η toyota τα ξυνει και πρεπει να ριξεις στα αυτοκινητα της αλλα 10.000 χιλιαρικακια για να γινουν σωστα τι να κανεις!!!!ψηνομαι πολυ εχε χαρη η λατρεια στα toyotakia αλλιως ετοιμος ημουν!!!
|
Και εγώ για 240 ήξερα, γιατί ενδιαφερόμουν κάποια στιγμή και ρώτησα. Φοβερή επιλογή με μόνη ένσταση στην ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό όπου δέιχνει λίγο φτηνό. Κατά τα άλλα...άψογο. Πολύ δύναμη και καλό στήσιμο. Όμως νομίζω πως για τα 307 άλογα θέλει παραπάνω χρήμα. Για τα FR με 200 άλογα και γενικά για τα tfsi με 200, η mtm θέλει 1500, 4500 και 11000 αντίστοιχα για 245, 260 και 317 άλογα. Βέβαια το cupra έχει ήδη κάποια από τα πραγματάκια που βάζει η mtm πάνω ( γενικά έχει ενισχυμένα σωθικά) οπότε το κόστος δε θα είναι 11000 αλλά σίγουρα όχι 1200. Τόσα κάνει μόνο το πρόγραμμα!!!