Φιλε RL εχεις αλλαξει εσυ εξατμιση και αν ναι σε τι αμαξι και δεν ειδες διαφορα??? Σε 1300? Εγω οχι μονο ειδα αλλα παραειδα! Και ηταν απο κενταυρο στο Νεο Ηρακλειο και μου εχει βγει μια χαρουλα εκτος απο ενα μεμπτο σημειο το οποιο απο βδομαδα θα παω να το συζητησουμε!
Εχουμε και λεμε τι εκανα! Το αμαξι απο διχαλο και πισω μεχρι καταλυτη ειχε 42mm σωληνα και 48 απο εκει και μπροστα! Εγινε ολη 50mm και το αμαξι κερδισε και μιλαω ΚΕΡΔΙΣΕ παρα πολυ σε ροπη σε ολο το φασμα! Για αλογα δεν 8α μιλησω! Οι κοντρες μου μιλανε δεν εχω κατι αλλο να πω!
Λοιπον σε μια ανηφορα για να πιστεις που την ανεβαινα με 2 αφου εχω φορτωσει λιγο την δευτερα αν για καποιο λογω με εκοβαν η παταγα φρενο επρεπε παλι να κατεβασω σε δευτερα. Τωρα και 1000 στροφες να πεσει η τριτη ανεβαινει χωρις αλλαγη! Ο πατερας μου επισης ειδε διαφοαρα και μου το ειπε απο μονος του! Και ο ανθρωπος οδηγει ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΚΑ! Ρε Μητσο μου λεει το αμαξι τραβαει!
ΜΕτα ο καταλυτης πεταχτηκε και εκει αρχισε και το γλεντι! Μονο με ενα αμαξι με νοιαζει να ανοιξω πλεον και μετα χεστηκα για τα 1600αρια . Μονο το καινουριο swift gti!