Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-05-07, 14:32
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 368
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Corolla G6 vs BMW 318 coupe
Χθες για πρωτη φορα μετανιωσα το σασμαν που τοσο πολυ πενευω κ καμαρωνω...κατεβαινα την αττικη οδο προς ελευσινα κ πηγαινα προς Λουτρακι....ο δρομος ηταν αδειος κ το ποδι μου κοντευε να φτασει στο μηχανοστασιο πατοντας με μισος το γκαζι γιατι βιαζομουν....πηγαινα σταθερα 200 αρισμενος οπου σε καποια φαση στο πρωτο αν θυμαμαι καλα τουνελ πετυχαινω το BMW αφηνω γκαζι αρκετα μετρα πριν αναβω φωτα βγαζω φλας κ κολλαω προφυλακτηρα με 160 κ πηγαινω....ειχε αλλον μπροστα τεσπα κοψαμε κιαλλο κ οταν ξαναανοιγει ο δρομος παιζω φωτα κ αρχιζει κ ανοιγει δεν εκανε με τπτ δεξια....ανοιγω τριτη παω να τον καβαλησω,4αρτη αλλαξα στις 5500, 5η κανω δεξια μπαινω στη μεσαια κ αρχιζω κ τον μαζευω αφου ηταν τοσο κομπλεξικος κ δεν εκανε δεξια να περασω...μαζευω μαζευω μαζευω φτανω διπλα του βαζω 6η κ μαζευω κ περναω μια καροτα μπροστα κ εχει ψιλοανηφορια κ ξανα ευθεια κ το λιωνω κ το λιωνω κ το ευχαριστιεμαι κ τον περνα κ κοιταω κ γελαω ειρονικα κ ξαναβλεπω στο κοντερ 200....εκει μου κοπηκαν τα ποδια........η BMW αποτι φανηκε ειχε πιο μακρυ σασμαν κ φανηκαν κ τα κυβικα της κ αρχισε κ με εφτανε κ με περνουσε κ εγω εψαχνα τροπο να τρυπησω το πατωμα να βρω λιγο ακομα γκαζι λιγο ακομα ηθελα ελαχιστο....
Βεβαια δεν απογοητευτηκα γιατι αφου περασε 3-4αμαξια μπροστα κ εγω καρτουσα μια σταθερη αποσταση αλλα δεν τον εφτανα μολις αρχισαν τα στροφιλικια αρχισε κ πατουσε φρενο σε αντιθεση με εμενα που ειχε παθει κραμπα το ποδι μου τοση ωρα τερμα γκαζι...το αποτελεσμα...με εχασε στις σροφες πριν το Λουτρακι αλλα μεχρι εκει κοπανιομουνα...
Φιλε BMW δε λεω εργαλειο το αμαξι σου αλλα..............μεχρι τα 200 ηταν ψοφιμι κ στις στροφες ντενεκεδακι....αν ειχα τα κυβικα σου κ το σασμαν σου ισως να μην καταφερνες ουτε στις ευθειες να μου φυγεις....

Υ.Γ. ν.Ιωνια - Λουτρακι 25 λεπτα