04-05-07, 14:59
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Παιδια καλημερα!!! Τελικα με το προβλημα , πηγα χτες στον Πασπαλιαρη και μου εριξε σπρευ. Μου ειπε οτι ειναι κλασικο προβληματακι και οτι δεν πρεπει ν ανησυχω. Του ειπα οτι καποια παιδια απο το club , εχουν αλλαξει ακομα και δισκο πλατω , και το βρηκε υπερβολη(!). Μου ειπε γιατι τριζει και οταν του εριξε σπρευ , με ρωτησε εαν μαλακωσε ο συμπλεκτης. Ολα καλα απο χτες με το τριξιμο , ομως κατι αλλο με προβληματισε παρα πολυ και θελω εαν ξερει καποιος , να μου πει εαν σχετιζεται με αυτο το προβλημα.
Χτες οταν εφυγα απο τον Πασπαλιαρη , πηγα για καφε στον Εποψης(Προφητη Ηλια , Χαιδαρι , για οσους ξερουν) , οπου εκει εχει τρελη ανηφορα. Οπως πηγαινε μπροστα μου καποιος σταματησε για να παρκαρει , οποτε σταματησα και εγω. Οταν παρκαρε πηγα να ξεκινησω και επειδη οπως ειπα ειχε τρελη ανηφορα , αναγκαστηκα να ανεβασω στροφες. Ξεκινησα κανονικα , ομως διαπιστωσα οτι μυρισε ο δισκος(!!!!). Μετα βεβαια ολα κομπλε. Ομως δεν τελειωσαμε εδω. Το βραδυ καθως γυρνουσα σπιτι μου απο Λ.Αθηνων , ηταν συνεχως διπλα μου ενα astraki απο το opel-club. Οποτε στο φαναρι που μας επιασε , ειπα να ανοιξω λιγο την πρωτη και δευτερα να δω πως πηγαινει. Ανοιγω την πρωτη ολα καλα , παω να βαλω δευτερα και δεν μπηκε με την πρωτη... με το που την εβαλα , ξαναμυρισε ο δισκος για λιγο...
Αυτα με τις εμπειριες μου.Λετε ν ανυσηχω ή ηταν κατι τυχαιο??? Please οποιος ξερει κατι , ας πει. Thanks.
|
αν πατηναρεις πολύ το δίσκο λογικό είναι να σου μυρίσει.δεν παθαινει τιποτα απλά αν το κανεις συνέχεια θα πας πιο νωρις για αλλαγή.όσο για τη δευτερα που δεν σου μπήκε όπως γράφεις με τη μια είσαι σίγουρος ότι δεν πρόλαβε το χέρι σου το πόδι σου?δηλαδή να μην προλαβες να πατησεις συμπέκτη έγκαιρα?
πόσα χιλιόμετρα έχει το αυτοκίνητο?
|