Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-05-07, 16:08
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 371
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Όχι φίλε μου. Δεν έρχονται όλοι αυτοί που το ζητάγανε. Δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω. Άμεσα δεν είσαι σε αυτούς που κράζω (άσε που ποτέ δεν κράζω)για το λόγο ότι στο παρελθόν έχεις συμμετάσχει και βοηθήσει σε άλλα πράγματα στο club, αλλά έμμεσα είσαι και εσύ. Και τι εννοώ. Από τότε που έχει ξεκινήσει το kartday γενικότερα εγώ έχω κάνει μια και μοναδική φορά και αυτό από περιέργεια. Δεν θα το σχολιάσω αν μου άρεσε ή όχι γιατί αυτό είναι αδιάφορο. Ξέρεις όμως πόσες φορές δεν έχω πάει? Μια ή δύο το πολύ. Και το κάνω για την συμμετοχή και επειδή γουστάρω να βλέπω να γίνονται δραστηριότητες σαν club. Το είπα και πιο πριν, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα. Είναι καθαρά στην προσωπική ευχέρεια του καθενός να συμμετάσχει ή όχι. Και αυτό λέει πολλά. Ούτε όλοι μπορεί να είναι ικανοποιημένοι. Δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλο τον κόσμο. Αλλά έστω μια παρουσία, έτσω και για μια φορά, σε μια μέρα που ούτε τα μαγαζιά είναι ανοιχτά αλλά και οι πιο πολλοί έχουν σχολάσει εκείνη την στιγμή (7.30 μ.μ.) νομίζω ότι θα ήταν εφικτή. Έτσι για την περιέργεια ή και τον χαβαλέ στην τελική. Και εγώ έχω δουλειές να κάνω και δουλεύω συνέχεια μέχρι αργά και σχεδόν πάντα πάω κατευθείαν μετά την δουλειά κουστουμαρισμένος λες και πάω σε γάμο. Αλλά πηγαίνω. Και όταν ασχολούμαι με το Club το κάνω πάντα βραδινές ώρες, μετά τις 8.30 εις βάρος του χρόνου που έχω για να ξεκουραστώ, γιατί ελέυθερο χρόνο πολύ απλά δεν έχω. Δεν το λέω σαν παράπονο γιατί το κάνω επειδή το γουστάρω και θα συνεχίσω να το κάνω όσο το γουστάρω.

Πιστεύω ότι και εσύ στη θέση μου το ίδιο θα έκανες.

Και κάτι άλλο για να μην παρεξηγηθώ. Στο ποδόσφαιρό ούτε έγω έχω πάει. Αλλά όχι επείδη δεν το γουστάρω, αλλά γιατί λόγο υποχρεώσεων απουσιάζω σχεδόν όλα τα ΣΚ του χρόνου.

Απάντηση με παράθεση