Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-05-07, 22:27
kanellaras

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo! Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε καταλαβαίνω γιατί τώρα δεν έχω καθόλου ηχεία μπροστά! Πάντως βολεύει, γιατί αν θέλω να μιλήσω μόνο με τον συνοδηγό ανεβάζω ένταση, μιλάμε κανονικά και οι πίσω δεν ακούνε xevil
Ποια πηγή έχεις? Δοκίμασε να αυξήσεις περισσότερο το μπάσο, και δώσε και λίγη παραπάνω ένταση μπροστά! Ενισχυτή έχεις?
Οι πίσω τρελαίνονται και ο μπροστά φωνάζει να πάρω το πόδι από το ηχείο για να ακούει καλύτερα

Αν ανεβάσω μπάσο με χαμηλωμένα τα πίσω τότε μπουκώνουν τα μπροστά. Γενικά έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς και δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Τα πίσω ηχεία είναι μαγεία. Αφού καμιά φορά βάζω να παίζει μουσική και κάθομαι στα πίσω καθίσματα να την απολαύσω παρκαρισμένος φυσικά.
Ενισχυτή δεν έχω βάλει ακόμη. Θέλω πρώτα να διευθετήσω το ζήτημα των μπροστινών.

Πηγή είναι ένα Sony 7ετίας [4Χ45W] με δύο εξόδους προενίσχυσης για τα πίσω. Σύντομα θα αντικατασταθεί με ένα multimedia ηχοσύστημα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo! Εμφάνιση μηνυμάτων
Λες να έβρισκα με το πόδι? Δεν το είχα σκεφτεί...@1e
Για την διαφορά 10άρι-13άρι δεν ξέρω να σου πω. Είναι θέμα ποιότητας, όπως είπες κι εσύ, και το πόσα σκας.
Αν δεν κάνω λάθος ο gourtz έχει κάνει κατασκευή στις πόρτες. Δες εδώ

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και φωτό με ολοκληρωμένη τη δουλειά @xmxm
Είχα δοκιμάσει ένα ζευγάρι 13αρια (χωρίς να τα βιδώσω εντελώς) και δεν είδα σημαντική διαφορά. Δεν ήταν και ιδιαίτερα καλά ηχεία αλλά και πάλι δεν ακουγόταν σωστά. Ίσως η θέση εκεί μπροστά δεν τα αφήνει να αποδώσουν.

Οι πόρτες είναι άλλη ιστορία. Πάντως ενώ οι πλαϊνές θήκες αφαιρούνται πολύ εύκολα, χρειάζεται βάση (σαν και αυτή στη φωτό) ώστε να ταιριάξει ηχείο.
Απάντηση με παράθεση