Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-07, 01:13
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 408
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Oποιος δεν κυκλοφορει με prius, δεν εχει δικαωμα να ομιλει.Πιστεψτε με, ανυσυχω και τρεμω για τα παιδια μου,αλλα οχι για τα αν ξεκαταλυτωσω τα αυτοκινητο και παθουν κατι τα παπαρια τους, αλλα για αλλα συμαντικοτερα θεματα.Οπως, για το παει ο γιος μου στο γηπεδο και τον μαχαιρωση κανενας χουλιγκανς, για τον αν πεσει κανενας μεθυσμενος οδηγος επανω του,για το αν μπεξει με καμια τσουλα, η με ναρκωτικα. κ.α
Επισης αυτοι που καπνιζουν δεν εχουν δικαιωμα να ομιλουν και να βγαλουν τον σκασμο.Ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους βιασμους για εμας τους υποιλοιπους που δεν καπνιζουν.Επισης μην ακουσω κανεναν να παει για καρτ, οι να δει αγωνες αυτοκινητου
Εγώ φίλε μου ούτε καπνίζω, ουτε καρτ πάω, ούτε αγώνες βλέπω, ούτε Prius έχω. Νοιάζομαι και ανησυχώ όμως για το μέλλον, το δικό μου και των παιδιών μου. Και αν νομίζεις οτι οι χούλιγκαν ή οι μεθυσμένοι ή οι τσούλες ή τα ναρκωτικά είναι χειρότερα από το αργό αλλά σίγουρο θάνατο που λέγεται καρκίνος (έστω και αν αυτός δεν είναι στα πνευμόνια αλλα στα παπάρια τους) τότε είσαι γελασμένος.

Δεν είμαι της Green Peace ούτε χορτοφάγος ούτε....ούτε...ούτε....
Είμαι όμως συνηδειτοποιημένος!

Συγνώμη για το πόστ που χαλάσαμε, πιστεύω όμως ότι κάποια πράγματα έπρεπε να ειπωθούν! Το σταματάω λοιπόν εδώ! .-
Απάντηση με παράθεση