Θέμα: nasos's ke-30
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-03-07, 21:18
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φιλε Αντωνη το 2000 μου αλλαξαν και μενα το γκρουπακι διοτι βουιζε. Μου εβαλαν και μενα ενα αργοκινητο, ακομα αυτο φοραω.. Θυμαμαι τον αξονα οτι ηταν με βασεις για ελατηρια και για αυτο τοτε δεν τον κρατησα. Μαλλον, χωρις να ειμαι σιγουρος, ηταν απο Σταρλετ, τωρα γιατι ηταν τοσο αργο δεν ξερω, το μονο καλο ειναι οτι ειναι πιο ταξιδιαρικο!
οτι εξωτερικα εχει 8 βιδες, ειναι τυο 1200, οτι 10 του 1600. μπορεις να βρεις και διαφορικο με 8 βιδες απο τις οποιοες η μια ειναι πολυ μακρια. Φημολογειται οτι ειναι κατι σαν μπλοκε (στρουμφακια μπλε λεω γω), εχω εναν τετοιον και ειναι να τον βαλω στον οσκαρ, αμα παρει μπρος ποτε. Αν ποτε θελησεις να βαλεις παντως αξονα ολοκληρο απο σελικα(1600 δλδ) εκτος των βασεων εχεις και του κοψιματος του κεντρικου (για λιγο) εχεις να λυσεις και ενα αλλο προβλημα: το καρε του γκρουπ που πιανει πανω ο καντρικος αξονας δεν ειναι το ιδιο. Εγω για να λυσω αυτο το προλβημα βρηκα ενα κεντρικο αξονα απο σελικα, που μαζι με τον δικο μου θα τα παντρεψω για να γινει ο δουλεια μου.
Οποιος ΚΕ30 που ειναι μαμα αυτη την στιμγη θελει φτηνα να μοντιφαρει το κορολλακι του και να το κανει πιο γρηγορο και με φρενα προτεινω να αγορασει ενα τα40 ή ενα τα60 σελικα ολοκληρο και να παρει το μοτερ (2τβ) τα εμπρος ακρα (ψαλιδια, μπουκαλες) και τουλαχιστον τα πισω ταμπουρα (μπαινουν στον αξονα μας, αυτα φοραω) εγω με 350 ευρο πηρα ενα ολοκληρο χρεπι τα40, δεν μπορει να ειμαι ο μονος κωλοφαρδος, ψαξτε και να θυμαστε: οποιος γυριζει μυριζει (Ακης said).
Για φοιτητες: μεταξυ 2τβ και 2tg προτεινω τον πρωτο με διαφορα (για να εχετε και λεφτα για τσιγαρα)
Για βαρεμενους: 2tg, καταναλωση πολης πανω απο 16 λιτρα, ταξιδακι στα 13.
Απάντηση με παράθεση