Θέμα: Ιπποι
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-03-07, 00:46
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω μια θεωρια γι αυτο...μπορει να ειμαι και λαθος....εχω παρατηρησει σε εμενα τουλαχιστον οταν κανει κρυο γενικα το αμαξι παει καλυτερα....οταν δεν φυσαει αντιθετα ή πλογια το ιδιο αλλα το βασικο ειναι οταν...δεν εχω λεφτα και δεν τρεχω για οικονομια και γυρναω το αμαξι μεχρι 3000 στροφες ας πουμε οταν μετα αποφασιζω να τρεξω(δηλαδη πληρωνομαι ή κατι τετοιο) το νιωθω οτι δεν παει...σαν ομως βαρεσω κανα δυο φορες κοφτη σαν να ξυπναει μετα...αρα πιστευω πως ο εγκεφαλος εχει 2 modes εναν κατι σαν safe κι ενα ποιο αγριο....μπορει να λεω μλκιες αλλα απο την ολη συμπεριφορα του αμαξιου αυτο πιστευω!!!!
Κι εγω το χω παρατηρησει αυτο οτι οταν το αμαξι το παω για καποιο καιρο με χαμηλες στροφες και 4ες 5ες 6ες ,οταν αποφασισω να το πατησω δεν παει καλα...ειναι σαν μπουκωμενο...αμα το πατισω λιγο ομως κυριως αν το κυνηγησω στην αττικη οδο να πιασω χλμ για λιγη ωρα ,τοτε περνει τα πανω του....εγω απλα πιστευα οτι μπουκωνει...δεν ηξερα οτι παιζει τετοια ιστορια με τον εγγεφαλο...εγω οταν το βλεπω και ψιλοσερνεται,του βαζω κατοσταρα μεσα,του φυσαω και το φιλτρο σε κανα βενζιναδικο και γινεται πυραυλακι παλι!(αντε να βαλω το κν να ησυχασω!)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis308 : 22-03-07 στις 10:48. Αιτία: Δύο φορές γραμμένο το ίδιο κείμενο..
Απάντηση με παράθεση