Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Όταν αγόρασα την TS με τα 45000km που είχε στην πλάτη της..........................
Μετά από πρόταση φίλου, έψαξα να βρω Falken τα FK 451 (όπως και ο φίλος madmax), σε διάσταση 205/50/16 (ένα νούμερο πιο πάνω από την εργοστασιακή διάσταση) για την εργοστασιακή ζάντα της TS. Η τιμή που μου έδωσε ένας γνωστός λαστιχάς ήταν στα 440€. Επειδή είχα ακούσει καλά λόγια για τα Falken, ζήτησα από το λαστιχά μου να ετοιμάσει ένα σετ για τοποθέτηση, αλλά εκεί ήταν που την πατήσαμε: μας είχαν τελειώσει και δεν θα ξαναέβγαιναν (αν κατάλαβα καλά)!
Έτσι, περάσαμε στο FK453 στην ίδια διάσταση (205/50/16), του οποίου, όμως, η τιμή ήταν σαφώς αλμυρότερη και έφτασε τα 515€.
|
Το Falken έχει αποδειχτεί τελικά καλό λάστιχο απο ότι έχω ακούσει και άλλες απόψεις, αλλά όχι απο τα κορυφαία. Τώρα όπως προειπώθηκε, το FK451 έχει καταργηθεί και υπάρχει το FK453. To FK 451 το έχω δεί και στη Celica TS του MAD-MAX σε μιά καλή διαδρομή και παρόλα τα ηλεκτρονικά που είχε η facelift εκδοσή της, δέν φαινόταν να γλυστράει, δηλ, κράταγε αρκετά ικανοποιητικά.