Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-03-07, 13:57
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε dRiveR7,
Σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες, είδα που κάποιος φίλος είχε βάλει οθόνη και ένα DVD player στη θέση της εργοστασιακής πηγής και του trip computer. Οπότε, λογικά, ο διαθέσιμος χώρος που υπάρχει πάνω στο ταμπλώ επαρκεί και για τη νέα 1 DIN μονάδα και την οθόνη του trip computer.
Για να σου πω την αλήθεια, σκέφτηκα μέχρι και να μετρήσω την πρόσοψη της εργοστασιακής πηγής και του trip computer και να φτιάξω ένα αντίστοιχων διαστάσεων κάλυμμα με π.χ. plexiglass ή και πλαστικό ABS (αν βρω κάποιον που να ασχολείται με αυτά, αφού στον πολυεστέρα δεν έχω και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη) και να το ντύσω και με μια μεμβράνη με π.χ. ανθρακονημάτινο look.
Αυτό το κάλυμμα, με αρκετά καλό μέτρημα και πολύ προσοχή, θα μπορούσα να το κόψω με το DREMMEL, ώστε να φτιάξω τις υποδοχές για την 1 DIN μονάδα και το trip computer με τα δύο μπουτόν του.
Αυτή η λύση, πώς σου φαίνεται;
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος που να φτιάχνει τέτοια καλύμματα; Αν ναι, στείλτε κανένα p.m. να αρχίσουμε να το ψάχνουμε, μήπως και γλιτώσουμε τα σφαξίματα ρε παιδιά!
Πάνος.
Πιστεύω πως δε θα επαρκεί ο χώρος πάνω από την πηγή για τον υπολογιστή όπως λέει και ο Roy-D. Θεωρώ πως η καλύτερη και πιο ισοοροπημένη λύση είναι αυτη που προτείνει ο scania124. Δηλαδή να μπει στη θήκη, αρκεί να κοπέι σωστά ή αν όντως υπάρχει αυτή η θήκη που μου είπαν. Είχα δει σε ένα περιοδικό μια παρουσίαση ενός mazda 6 που του είχε φτιάξει ολόκληρη νέα πρόσοψη στην κεντρική κονσόλα για να μπουν τα διάφορα κομμάτια του ηχοσυστήματος όπως ακριβώς ήθελε. Θα ψάξω στα περιοδικά που έχω (...είναι και πολλά ...άντε να το βρω... ) και θα σας ενημερώσω για το μαγαζί που το έφτιαξε και από τι υλικό ήταν...γενικά δηλαδή ό,τι λέει.
Απάντηση με παράθεση