Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-03-07, 20:50
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι ρε παιδια δεν διαφωνουμε με την ουσια των πραγματων αλλα με τα μεσα αυτων για να τα επιτυχουμε.Κανε μου τη χαρη ρε Κωστα και πηγαινε σε ενα ιδιωτικο Κτεο και περασε το μια φορα.Τι να σου πω ρε φιλε η μερα με την νυχτα.Εχω περασει και δημοσιο μην νομιζεις για αυτο το λεω.Δεν αξιζει ρε παιδια να τους κανετε τη χαρη για 20 ευρω.Δωστα στο ιδιωτικο και φερεσαι και σαν πελατης.Ευχαριστουμε,περαστε και τα τοιαυτα.Στο τελος σε πιανουνε και σου λενε τυχον παραλειψεις(δευτερευουσες και οχι κυριες ετσι;Εμενα μου βρηκαν οτι δεν εχω ισχυρη δεσμη φωτος στη μεσαια σκαλα(γνωστο αφου εχω βαλει τις μαλακιες τυπου Xenon).Που να στα πουνε αυτα στα δημοσια.Ασε που σε κοιταει με εναν ωχαδερφισμο ρε παιδι μου αλλο πραγμα.Ολα αυτα ομως ισχυουν για τα παιδια που εχουν βελτιωσει κανονικα και οχι οριακα.Για οποιον εχει 12αρι χαμηλωμα και αλλα μοτερ δεν ισχυουν τα παραπανω.Και το 12αρι χαμηλωμα φιλε drive δεν ειναι για χρηση δρομου αλλα πιστας επομενως ναι εισαι επικυνδυνος πρωτα για τον εαυτο σου και μετα για τους αλλους.(αν το εχεις κανει).Και φυσικα δεν απαγορευεται στον αλλο να στο πουλησει γιατι πολυ απλα ειναι καλυμμενος με την παραπανω προυποθεση.Θελεις ενα παραδειγμα χαρακτηριστικοτατο που το ανεφερα και ποιο πανω;;Οι τυπου xenon λαμπες(αναθεμα την ωρα που της εβαλα).Ο αλλος τις πουλαει κανονικοτατα.Απο πισω στο κουτι ομως γραφει χαρακτηριστικα'' for excibition use only.Για επιδειξη-εκθεση αυτοκινητου και οχι για κανονικη χρηση.Ποσοι το γνωριζουν;Ασε που την νυχτα δεν βλεπεις τιποτα.Αν με γραψει καποιος θα πω α,τον μα..κα ή η μαλα..ια που με δερνει επειδη 4 μηνες τωρα βαριεμαι να τις αλλαξω;;
Απάντηση με παράθεση