Ναι αλλά σου ανέφερα το παράδειγμα της ανάρτησης. Θέλω να ξηλώνω κάθε μέρα τους προφυλακτήρες και μ' αρέσει να το χαμηλώσω 12 πόντους ρε παιδί μου! Τι ζόρι τραβάει το ΚΤΕΟ μ'αυτό? Ενοχλώ κανέναν? Βάζω σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια κανενός? Όχι!!! Άρα γιατί μου επιτρέπεις να την αγοράσω αυτήν την ανάρτηση και μετά με κόβεις και απαιτείς να την αλλάξω για να συμμορφωθώ με την πεπαλαιωμένων αντιλήψεων νομοθεσία? Όσο για τη μηχανή σου που ανέφερα καλώς έκανες και δεν έβαλες από EVO αλλά κάποια που επιτρέπεται και ακριβώς στο σημείο αυτό έρχεσαι στα λόγια μου! Κι εγώ έβαλα κάτι που επιτρέπεται και νομίμως εμπορεύονται τα μαγαζιά. Έτσι κι εσύ. Γιατί εκ των υστέρων μου την απαγορεύεις? Κι εσύ μιλάς για τις περιπτώσεις των μηχανικών μετατροπών που αποτελούν την πιο ξεκάθαρη πλευρά των νόμων. Υπάρχουν πίνακες με τους κινητήρες που επιτρέπονται να μπουν σε κάθε καρότσα. Ενώ για φιμέ και ύψος του αυτοκινήτου πρέπει να περιμένουμε τον κάθε άσχετο μηχανικό, που δεν ήξερε τι άλλο να κάνει από το να αλλάζει λάδια και μπήκε στα ΚΤΕΟ, να κρίνει τα αμάξια μας. Κι εγώ κατά του λαδώματος είμαι αλλά δεν μπορώ να τα βάλω με τα καρκινώματα του ελληνικού κράτους. Ε λοιπόν ας πάρουν ένα 20άρικο να πιουν μια μπύρα στην υγειά μου και ας με αφήσουν στην ησυχία μου να χαρώ το νόμιμο και ασφαλές αμάξι μου...
|