Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-03-07, 18:07
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε Κωστα για να το ληξω και εγω το θεμα δεν σου ζητησε κανενας να αλλαξεις.Καλα κανεις οπως λες και εισαι αυτος που εισαι.Θα ηταν κουτο απο μερους μου να ηλπιζα ή εστω και να ηθελα να σε πεισω να αλλαξεις γνωμη.Ουτε σε θεωρω πιτσιρικα επειδη διαφωνω μαζι σου.Εσυ μαλλον με θεωρεις παππου για να συζητησεις τις πρωτοποριακες σου ιδεες.Και ποιες ειναι αυτες;;;Λαδωμα,λαδωμα,λαδωμα.Εσυ ο ιδιος το λες και οχι εγω.Απλως εγω λεω οτι διαφερουμε στην ν ο ο τ ρ ο π ι α και κατα την ταπεινη μου αποψη η ΄λυση' που εμφανιζεις για να περνας καλα ή να βολευεσαι αν μη τι αλλο δεν ειναι για να την διαφημιζεις.Μπορεις απο το να λαδωνεις στα δημοσια να απευθυνεσαι σε ιδωτικα ιδρυματα.Απο Κτεο μεχρι νοσοκομεια.Τι να το κανω να παει η γυναικα μου να γεννησει στο δημοσιο τσαμπα(; και απο κατω απο το τραπεζι να δωσω καμμια 1000ρουμπα και βαλε.Παω στο ιδιωτικο εξαρχης και εχω και το κεφαλι μου ησυχο.Και εδω που ειμαι μην νομιζεις οτι ειναι τεραστια η διαφορα και εχει και το γιατρο πανω απο το κεφαλι της.
Οσον αφορα το θεμα εξατμισης τα εχεις μπερδεψει λιγο.Μιλαμε για street legal εξατμισεις και οχι αγωνιστικες.Αν βαλεις καταλυτη Americat με εγκριση τυπου σου εχει πει κανενας οτι δεν περνας απο καυσαερια;;Αν βαλεις τελικο HKS σου εχει πει κανενας οτι θα ακουγεσαι απο χλμ μακρια;;Σου εχει πει κανενας οτι στα δικα μας μοτερ αλλαζοντας εξατμιση, αντε ετσι οπως τα λες,βαζοντας αγωνιστικη και ελευθερας τελειως θα παρεις τρελλα αλογα σε σχεση με μια πιο ηπια και νομιμη εξατμιση;;Και αν θα παρεις γιατι μονο με εξατμιση μια τρυπα στο νερο θα κανεις.
Και για το φιλο τον DriveR7 να του πω πως δεν υπαρχει αν και αν.Αν εβαζα μοτερ EVO φιλε μου θα εραβα κοσμο.Αλλα εβαλα κατι που προβλεπεται και δηλωνεται κανονικοτατα,αλλιως δεν θα το εβαζα καθολου.Οπως και με τα φιμε εβαλα αυτα που προβλεπονται.Γιατι ρε παιδια εμενα που εχω κανει ολα αυτα που λετε χαμηλωματα,φιμε,εξατμισεις,αλλαγη μοτερ και αλλα πολλα δεν με εχει ενοχλησει ποτε κανενας;;Εχω γνωστους πουθενα και δεν το ξερω;;Απλως οταν βαζεις κατι βεβαιωνεσαι απο πριν οτι ταιριαζει στο αυτοκινητο σου και εισαι νομιμος και οχι μετα αφου τα εχεις βαλει γιατι ετσι τρεχετε ορισμενοι!!
Απάντηση με παράθεση