Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-07, 04:54
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε τι ειναι αυτα που διαβαζω!!! Δεν υπαρχει περιπτωση να χαμηλωσεις το μπροστα μερος και οχι το πισω!! Δεν φταις εσυ φιλε αλλα δεν ξερω και τι μαλακιες σου εχουν πει! Το μπροστα μερος δειχνει να ειναι πιο ψηλο απο κατασκευης του οχι οτι ισχυει! Το αμαξι δεν καθεται στις πισω ροδες! Αν γινοταν αυτο η γεωμετρια ειχε παει περιπατο. Τωρα στο θεμα τις 16"ζαντας. Κωλολεει και το αμαξι δειχνει πολυ μουρατο αλλα εχει προβληματα! ΑΠο κατασκευης το αμαξι εχει τα καλαμια των αναρτησεων σχετικα προς τα εξω. ΑΥτο εχει ως αποτελεσμα αν βαλεις μεγαλυ ζαντα και ελαστικο αντιστοιχα να υαρχει επαφη της λαμαρινας που μπαινει μεσα στο θολο με το ελαστικο! Τροποι και πατεντες υπαρχουν αλλα δεν τους συνιστω! Επισης η μαμα αναρτηση ειναι χαλια σαν πολυ μαλακη και σιγουρα θα εχεις προβλημα και στα τερματισματα της με μια μεγαλη ζαντα η οταν θα το φορτωνεις με πολλα ατομα και μπαγκαζια. Πολυ σημαντικο ειναι οτι το αμαξι κοβει τρελα και εγω δεν θα 8υσιαζα τις επιδοσεις για το θεαθηναι! Για αναρτηση ιαπωνικη που λες μαλλον για την TEIN σου μιλησε η οποια ειναι φοβερη οποια σειρα και να βαλεις. ΣΟυ ξαναλεω το αμαξι ειναι αλφαδι δηλαδη ειναι εντελως παραλληλο με το δρομο. Το εχω δει με μηχανικο που το μετρησε μπροστα μου γιατι ειχα την ιδια απορια! Αυτα! Ελπιζω να βοηθησα! Α και κατι αλλο. Μονο αμαξια με dragster προσανατολισμο κανουν πολυ χαμηλωμα μπροστα και πιο λιγο πισω ωστε να εξαντλουν το περιθωριο προσφυση κατα την ανοδο της μουρης στο αρχικο σπινιαρισμα