Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
ναι ωραια λοιπον επειδη εμενα μου κοπανιοταν κατω οτι με 195-45-16 off set 40 και 3,5 cm ελατηρια δεν θα ακουμπαει τπτ παρα μονο αν βαλω 205 ε σας λεω οτι εβρισκε οταν φωρτονοταν το αυτοκινητο πισω στο χειλακι του φτερου το οποιο κ κοπηκε 1cm κ με μια ευθυγραμηση οσο επερνε camber δλδ 1 μοιρα οκ...ευτιχως ηταν τοσο λιγο το κακο....
κ κατι ακομα που βρηκατε 17αρα σε 7 πλατος?πρεπει να ναι πολυ ελαχιστες γτ οι περισοτερες 7.5 βγαινουν....ειναι αμαρτια να τροχιζεις ζαντες κ φτερα κ ποσο ακομα να θες να τραβας κ φτερα εξω...ειδικα σε ε 12 που ναι αρκετα καινουριο αμαξι...
|
Φίλε pwpwpali έχω ζάντα με 38 offset 7.5 ίντσες πλάτος 205-45-17 προσθήκες 8mm σε κάθε τροχό και χαμήλωμα σχεδόν 7 πόντους και πάλι έχει μισό και παραπάνω πόντο από το χειλάκι και μπροστά και πίσω. Δε βρίσκει ποτέ και ούτε πρόκειται...και μάλιστα στο χειλάκι!!!Αυτό σε σένα πως έγινε? Για Ε12 έτσι? Εντωμεταξύ ο τροχός που λες είναι κάπου 3.5 πόντους μικρότερος από μαμά. Για να βρίσκεις, το offset όχι 40 δεν ήταν αλλά δεν ξέρω και εγώ πόσο...Και δες και τον elpis. Δε βρίσκει με τίποτα. Εδώ χωράει 18αρα με 225*35 στο 205 θα κολώσουμε? Εκτός αν δε μιλάς για 12αρα οπότε το 40αρι offset είναι λάθος που μπήκε. Δε χρειάζονται ούτε φτερά ούτε τπτ. Κατάλληλες επιλογές και όλα καλά. Και φυσικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ 17αρες βγαίνουν με 7 πλάτος και δεν είναι περίεργο.