Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
Τέλος αυτό που έχω να πω στον φίλο γιάννη είναι ότι εν μέρη φταίει.μην προτρέχεται θα σας εξηγήσω.
εμείς έχουμε κάνει το σύστημα φριτέζα.άρα από τη στιγμή που ήξερε ότι φοράει εξάτμιση και φιμέ και έχουν έναν παραπάνω λόγο να τον κόψουν ας έδινε ένα 30 Ε.καλήτερα να μείνεις μέσα ένα παρασκευοσαββατοκύριακο στα 3 χρόνια πάρά να παραπονιέσαι μετά.
|
Κωστακη σημειωση,καθε 2 χρονια εγινε πλεον το ΚΤΕΟ αν δεν το ξερετε!Ναι το εμαθα και αυτο σημερα!Τα @@@@ που να τα φανε στους γιατρους τα λεφτα μου και ολα τα λεφτα που δινει ο κοσμακης για να λαδωσει τον καθε βλακακο που βαζουν εκει μεσα,δηθεν μηχανικο!!Και να σημειωθει οτι το αμαξι μου ειναι στην πενα και απο μηχανικα αλλα και γενικα οτι χρειαζεται να κινηθει και να ακινητοποιηθει με πληρη ασφαλεια(οσοι το εχουν δει ξερουν πως το εχω)!Να δειτε που περναγαν κατι τριμπ@υρδελα και τα περναγανε αερα οι π@υστηδες με το λαδωματακι τους!!!Λαδωματακι θελετε?Την επομενη φορα θα παω με τον θειο μου(μηχανικος,ξερει καποιον τελικα απο εκει μεσα και θα μου το περασουν)και θα παρω απο το συνεργειο του το μηχανημα που πρεσσαρει βαλβολινη και θα τον λαδωδω απο τον κ@λο οποιο π@υστη μου πει οτι δεν περναω!!Αι σιχτιρ πια!!