Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-07, 15:53
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπόν να σας πω και εγώ την Γνώμη μου.όπως λέει ο φίλος ΧΥΝΟΣ τα φιμέ επιτρέπονται στις πίσω θέσεις δεξιά αριστερά.μπροστά οδηγού συνοδηγού το μόνο που μπορείς να βάλεις είναι η διακριτική μεμβράνη και όχι αυτή που έχεις βάλει Λευτέρη.η διακριτική δεν διακρινεται απο τα 20 μέτρα ενώ αυτές που φοράμε όλοι παραδιακρίνονται.
στην 3Μ που είχα ρωτήσει μου είχαν πει αφού είναι station βάζεις οδηγού συνοδηγού το διακριτικό και στα υπόλοιπα πλην του πίσω παρμπρίζ γιατι στο μπροστά εννοείται ότι δεν βάζεις) βάζεις όποια μαύρη απόχρωση θέλεις από τις 3.στο δε πίσω παρπρίζ πρέπει να βάλεις πάλι το διακριτικό.και μάλιστα μου έκαναν δώρο τη φάσα σε φιμεδάκι,αφού στο δικό μου αυτοκίνητο πάει σχεδόν μισή φορά πάνω η τιμή.

Τέλος αυτό που έχω να πω στον φίλο γιάννη είναι ότι εν μέρη φταίει.μην προτρέχεται θα σας εξηγήσω.
εμείς έχουμε κάνει το σύστημα φριτέζα.άρα από τη στιγμή που ήξερε ότι φοράει εξάτμιση και φιμέ και έχουν έναν παραπάνω λόγο να τον κόψουν ας έδινε ένα 30 Ε.καλήτερα να μείνεις μέσα ένα παρασκευοσαββατοκύριακο στα 3 χρόνια πάρά να παραπονιέσαι μετά.
μην ξεχνάτε όταν ΄πέρασα εγώ κτέο που έδωσε κι όλας ο πατέρας μου ένα 20αεικο μου είπαν στο τέλος για άνοιξε καπό και κοίταξαν και κωδικό κινητήρα και αριθμό πλαισίου. μην ξεχνάτε ότι είναι station αλλά είδαν τα φρένα πίσω,είδαν τις μεγαλήτερες ζάντες,την εξάτμιση και πάνω από όλα τα αυτοκόλητα του CLUB και σου λέει εδώ μπορεί κάτι να παίζει και να πηγαίνει να περάσει με ένα 20ευρω αν είναι να τα πάρουμε χοντρά

όσο για τον Λευτέρη περνάει άνετα,από άποψη χαμηλώματος απλά θα μπει σιγά σιγά.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση