Θέμα: Ke 30 Forum -3-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-02-07, 11:36
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε μου corolla1975 όσον αφορά το αντικλεπτικό σαφώς και πρέπει να βάλεις κάποιο ειδικά για κακόβουλες πράξεις(κυρίως να έχει καλό σύστημα για τους κραντασμούς,χτυπήματα).κακά τα ψέματα όμως ένα αυτοκίνητο τέτοιας ηλικίας αν θέλουν να το πάρουν ότι και να βάλεις θα το σηκώσουν.η λύση με το διακόπτη είναι καλή αλλά σε συζήτηση που είχα με το πατέρα μου, ο οποίος στα παλιά αυτοκίνητα μπορεί και βάζει άνετα χέρι και το επάγγελμά του είναι ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός μου είπε το εξής:
να κόψουμε το ρεύμα από κάπου.ωραία και?λόγο της δουλειάς μέσα στο αυτοκίνητο έχουμε τόσες κουλούρες καλώδιο μια γεφύρωση να κάνει αν ξέρει (αν ξέρει να το παραβιάσει ε δεν θα ξέρει και πως να το βάλει μπροστά?) το έβαλε μπροστά.
μία λύση ειδικά όσο καιρό είναι ακίνητο το αυτοκίνητο είναι να βγάζεις εκτός την μπαταρία και να βγάζεις και το ράουλο ( GEORGIOS_XYNOS τα φώτα σου δεν ξέρω αν το λέω καλά) που βρίσκεται μέσα στο ντισιμπριτέρ.στο 4κ μοτέρ που φοράει το σταρλετάκι μας έχει δύο "μανταλάκια" μεταλλικά δεξια αριστερά και βγαίνει το πάνω μέρος.το ράουλο είναι σε σχήμα Τ,βρίσκεται μέσα στο ντισιμπριτερ και πέρνει από την κάτω πλευρά ρεύμα και το δίνει μέσω μιας αγγίδας στα άλλα δύο άκρα (αν θυμαμαι καλά στο δικό μας το δίνει μόνο στη μία πλευρά).
χωρίς το ράουλο δεν πέρνει μπρος.ε δεν νομίζω να ασχολειθεί και πάρα πολύ.όλο και κάποιο παλιό αυτοκίνητο θα βρει παρακάτω για να κάνει τη τσάρκα του.

Τα λέω καλα?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 19-02-07 στις 11:42.
Απάντηση με παράθεση