Παιδιά, να ξεκαθαρίσω κάτι: Τον συντονισμό εμένα μου τον ξεκίνησε εν κινήσει, μετά από αρκετά χιλιόμετρα από το σημείο εκκίνησης χωρίς να έχω τραβηγμένο (έστω και λίγο) το χειρόφρενο. Αμέσως μετά το σέρβις που είχα κάνει προ ήμερών δεν διαπίστωσα να έχουν σφίξει το χειρόφρενο, όπως ήταν όταν το πήγα έτσι και το πήρα. Το μόνο που κάνανε στο σέρβις ήταν η αλλαγή στα τακάκια και ζυγοστάθμιση.
Ο μηχανικός από την αντιπροσωπεία που έκανε την βόλτα στο αμάξι, του παρουσίασε το πρόβλημα εκ νέου όταν σήκωσε λίγο το χειρόφρενο ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΕ. Δηλαδή τους συντονισμούς εξακολουθούσε να τους κάνει και με κατεβασμένο το χειρόφρενο. Μετά έλυσε όλο το σύστημα των πίσω φρένων και δεν μου είπε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, στράβωμα ή άλλο (όχι πως αυτό σημαίνει ότι πραγματικά δεν υπάρχει...). Από τότε, δεν το έχει ξανακάνει, όλες αυτές τις ημέρες που κάνω ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο και τα ίδια χιλιόμετρα καθημερινά, ούτε έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην οδική συμπεριφορά στο αυτοκίνητό μου (που θεωρώ ότι θα την αντιλαμβανόμουν).
Τώρα πρέπει να πάω πάλι στην αντιπροσωπεία να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς θα πρέπει να μου το διορθώσουν στην εγγύηση...