λοιπον επειδη προσφατα την πατησα(λεγοντας προσφατα,εννοω πριν μια εβδομαδα)να σας πω οτι τα ενδιαμεσα δηλ των 7.500χιλ δεν πιανονται απο την αντιπροσωπεια σαν σερβις!!καθε χρονο πρεπει να κανετε το ετησιο σερβις και ας μην εχει συμπληρωσει τα χιλιομετρα η κορολλιτσα σας!εμενα δηλ το βιβλιαρακι επρεπε να ειχε κανει το σερβις των 90000χιλ βαση αντιπρωσοπειας(δηλ το 6ο ετησιο) για να ειμαι μεσα στην εγγυηση.εγω εχω μονο 4 σφραγιδες λογω του οτι στην τουοτα κηφισσος δεν μου εβαζαν σφραγιδα για το ετησιο αλλα για ενδιαμεσο παρολο που το πηγαινα καθε χρονο για σερβις!!ετσι λοιπον και τα δυσαρεστα!!πανω που χρειαστηκα την εγγυηση,λογο μιας αντλιας νερου που δακρυσε στα 43000χιλ παρακαλω,με πληροφορησαν απο το συνεργειο που παω τωρα οτι δεν εχω την εγγυηση εδω και καιρο και μενω μαλακ@ς!!!τοσο καιρο τσαμπα λεφτα παιδια!και να φανταστειτε οτι εχω θειο μηχανικο που φυσαει!!και επειδη δεν ηθελα να χασω την εγγυηση το πηγαινα στην τουοτα μην χεσ@ κανεναν εκει μεσα!!!εμενα με ξεχασαν απο την στιγμη εκεινη και θα κανω τα σερβις εξω,το καταλαβα,αργα βεβαια,οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι και μονο τα ανταλλακτικα θα περνω απο αυτους,ουτε καν τα λαδια και τα φιλτρα τους δεν θα ξαναβαλω,να πανε ολοι τους στον......ξερετε που!!!αμα πια συγχηζομαστε για τις μαλακιες τους!!
συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ειμαι εξω φρενων με την μαμα τουοτα και την μαμημενη εγγυηση τησ!!!