Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios
νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικό έξοδο για μένα που χρειάζομαι τις αλυσίδες μία φορά το χρόνο και αν....
|
Για καποιον μπορει να ειναι υπερβολικο το να δινει χρηματα για την ασφαλεια κ την ανεση του κ οχι το να σκορπαει χρηματα για τη μοστρα του...για καποιον αλλον ομως οπως π.χ. ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ(slobo) τον ενδιαφερει η ασφαλεια κ η ανεση πανω απολα...Υπερβολικο εξοδο ειναι κ το να αλλαζεις τα λαστιχα σου καθε 8-12 μηνες αλλα καποιοι το κανουν...επισης υπερβολικο ειναι να κανεις καθε χρονο αμορτισερομετρηση ομως καποιοι το κανουν...Τελοσπαντων εγω πιστευω οπως κ ολοι οσοι τα δοκιμασαν τα χιονοπανα οτι 80ευρω δεν ειναι πολλα εστω κ αν τα χρησιμοποιησεις κ για 1ωρα μια μερα σε ολο το χρονο γιατι με το που τα χρειαστεις κανεις αμμεσα αποσβεση των χρηματων σου...επισης με τις κλασσικες αλυσιδες φιλε μου σε εχουν ενημερωσει ποτε οτι αν κανει οτι σπαει σου χτυπαει το φτερο σου κ μετα θελεις στη χειροτερη των περιπτωσεων 200-300ευρακια???
Ενω με τα χιονοπανα αν κανεις μ@λ@κια αντε μετα να κλαις 80ευρω κ οχι 200 ουτε καν 110-150ευρω που αγοραζεις τα χιονοπανα στη λιανικη.
Βεβαια υπαρχουν κ αλλες λυσεις...να παει καποιος στην Autoplus κ να παρει κατι απομιμησεις με 45ευρω...τα φερνω κ εγω με 20ευρω αλλα δεν τα δινω στο κλαμπ για να μη με κυνηγανε μετα.
Αυτα τα ολιγα ειχα να πω...δε θελω να σε πεισω να τα αγορασεις αλλα απλα να σε ενημερωσω κ αν θες πιο αντικειμενικες αποψεις ρωτα τα παιδια μεσα στο κλαμπ να σου που αποψεις