Την 5-1-07 κ ωρα 7 μεσημβρηνη εσυνεληφθησαν 2 corolla 101 κ 1 carinna e κ τα τρια με το ιδιο μοτερ κ ορεξη να κοντραρονται στο επαρχιακο δικτυο Λαρισας - Καρδιτσας!!! Συγκεκριμενα 1 εκ των 2 101 ηταν εκτος συναγωνισμου (προς μεγαλη εκπληξη του γραφοντα) οποτε η κοντρομαχιες επικεντρωθηκανε στα 2 απομειναντα τουτου!!! Ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε αλλα εγω ειμουν η αιτια ο 2579 να κοντραρεται ανηλεος με τον δημητρη20v μιας κ εγω ημουν πιο γρηγορος κ απο τους 2!!! Περιτο να πω οτι δεν εκατσε ουτε μια φορα διπλα μου ο 2579 εκτος της εκαστοτε εκινησης ειτε απο σταση ειτε απο ρολαριστες!!! Ειπαρχει κ video ντοκουμεντο αλλα δεν θα το βαλω για να μην ξυσω κι αλλο τις πληγες του 2579!!! Κ την σκυταλη την παραδιδω στους αλλος 2 πρωταγονιστας της βραδιας εκεινης!!! Νικο sorry αλλα δεν κρατηθηκα αλλο!!! Επρεπε να το φωναξω μιας κ το καλοκαιρι εσυ κ ο δημητρης με ειχατε κερασει τρελο τσαγακι!!!(lipton-nestea)