Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-06, 10:39
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παιδιά, μην ξεχνάτε ότι είχα και το αβαντάζ των 1-1,5 αυτοκινήτων που ήμουν ήδη μπροστά μετά την αλλαγή από 1η σε 2α και το αβαντάζ ότι πρώτος άνοιξα, με αποτέλεσμα να έχω ψηλά τις στροφές στον κινητήρα με 2α. Αυτός δεν άνοιξε σχεδόν καθόλου την 1η του με αποτέλεσμα, όταν με είδε να ανοίγω λίγο και ήθελε να "παίξει", ήταν ήδη με 2α και πολύ χαμηλά τις στροφές του, οπότε μέχρι να ανεβάσει είχα φύγει αρκετά... Απλά από την στιγμή που πλέον δουλεύαμε και οι δύο στα ψηλά δεν μπορούσε να μικρύνει την διαφορά που είχε ήδη δημιουργηθεί. Από εκεί και πέρα ήταν σταθερά στα 5 αυτοκίνητα πίσω μου με μικρές τάσεις η διαφορά να ανοίγει... Θεωρώ ότι εάν ήταν το 1.4 θα μέτραγε κολώνες και όχι καρότσες... Όπως επίσης εάν ξεκινάγαμε μαζί και πλακωμένοι, τα πράγματα πιθανόν να ήταν τελείως διαφορετικά...

(αλλά τι λέω ο χαζός... αφού τώρα έχω βάλει φίλτρο K&N... Δεν πιάνομαι με τίποτα λέμε... lol lol lol )