Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-12-06, 15:57
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
1ον. Υπάρχει Ε12 πρώτο στάδιο. Αν θυμάμαι καλά ήταν μια ασημί με 17άρες ζάντες και μάλιστα το είχε βγάλει και στις αγγελίες για πούλημα. Δεν θυμάμαι nickname δυστυχώς. Σίγουρα όμως υπάρχουν και άλλοι, ίσως όχι μελη του κλαμπ. Πιστεύω πως στον Πασπαλιάρη έχουν υπερκυβίσει αρκετές 12άρες, κάτι για το οποίο μπορεί να μας ενημερώσει καλύτερα ο υπευθυνος μας που μιλαει με την αντιπροσωπία.
2ον. Ποιοι υπερκύβισαν και χάθηκαν? Εγώ το Νίκο και τον Μιχάλη που ξέρω, είναι και οι δύο εδώ δόξα το θεό.
3ον. Εγώ δεν θέλω απλά να το δω να δουλευει. Αυτό είναι το εύκολο. Εγώ θέλω να βεβαιωθώ ότι δεν θα μου βγάλει κανένα πρόβλημα. Και ειλικρινά, είχα στο μυαλό μου πως δεν θα είχα πρόβλημα αφού φοράμε το ίδιο μοτερ με τις 11αρες. Αλλά ήρθες και ανεφερες αυτά που σου είπε ο μηχανικός σου και με προβλημάτισες...
4ον. Μην κοιτάς μονο την μικρή αυξηση σε άλογα. Η αύξηση στη ΡΟΠΗ θα σου δώσει την διαφορά! (και μάλιστα από τις πόσες στροφές θα στην βγάζει)! Εκεί παίζεται το όλο παιχνίδι. Μπορώ να σου αναφέρω 100 αυτοκίνητα που έχουν πολύ παραπάνω άλογα αλλά χάνουν σε κόντρες λόγω του ότι οι αντίπαλοι έχουν παράνω ροπή. Μην το ξεχνας αυτό.

Σίγουρα πάντως καλό ειναι να το ψάξουμε σε βάθος το θέμα, και για αυτο το λόγο έχω αρχίσει την "υπόγεια" ερευνα μου και θα σου έχω νέα από την άλλη εβδομαδα. Promise!
Απάντηση με παράθεση