Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-12-06, 17:22
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια το θεμα με τις εξατμισεις ειναι υποκειμενικο.Τι παει να πει 60 και 55αρα;Ειναι θεμα επιλογης συμπεριφορας του αυτοκινητου.Δεν παιρνουμε ακραιες περιπτωσεις για να μιλαμε για 45αρες ή 70αρες εξατμισεις.Ειμαστε μεσα στις προδιαγραφες λειτουργιας του μοτερ και του κατασκευαστη.Και εγω φοραω 55αρα απο τον Παπαδοπουλο με 2 μεγαλα καζανακια χωρις ο καταλυτης μου να ειναι ελευθερας.Αλλα πηγα και του ειπα ''Θελω εξατμιση για ταξιδια,σχετικα αθορυβη,με γλυκο μπασο και εμφαση στη ροπη απο χαμηλα''.Λετε να μου εφτιαχνε την ιδια αν του ελεγα να σκοτωνει το αυτοκινητο στα ψηλα,μεγιστη ιπποδυναμη και αδιαφορωντας για το θορυβο και το περιβαλλον;;;Οχι φυσικα!!
Και ο Μπαρμπαρης που εφτιαξε σε ενα αλλο μαυρο φιλου μου,σχεδον ειναι πανομοιοτυπες(με 2 μεγαλα καζανακια και αλλο διχαλο).Και σας πληροφορω οτι σιγουρα δεν χανω σε αποδοση και εχω και λιγοτερο θορυβο.Βεβαια ο θορυβος στο μαυροκαπακο του φιλου μου του Κωστα ειναι πολυ πιο ψαρωτικος και μου δινει την αισθηση οτι ψηλα τραβαει καλυτερα(μαλλον απο το καινουργιο διχαλο),εκτος και αν ειναι ο θορυβος που μου δινει αυτην την αισθηση.Ουρλιαζει περισσοτερο βλεπετε!!
Απάντηση με παράθεση