Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-12-06, 18:56
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 351
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ήρθα σε επαφή με τους δικούς μου και το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι επειδή την ψιλιάστηκαν την δουλειά στην ΤΟΥΟΤΑ ζητάνε αριθμό πλαισίου και κινητήρα για να σου δώσουν τα ανταλλακτικά και αν δεν είσαι 1.8 και το μοντέλο που πρέπει δεν στα δίνουν (για να πάς να τα κάνεις σε αυτούς). Διαβάζω για προβλήματα σε αυτά του πρώτου σταδίου. Ποιος έχει πρόβλημα και τι ? ο Νίκος τόσο καιρό το έχει (πρίν από εμένα) και του πίνει το αίμα και δεν καταλαβαίνει τίποτε. Το μόνο που έχει παρουσιαστεί σε μερικά είναι το check engine από την χωάνη το οποίο έχει παρουσιαστεί και σε απλά 1.4 και 1.6 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μετά την τοποθέτηση χωάνης (όχι σε όλα σε μερικά όπως και όχι σε όλα τα υπερκυβισμένα) άρα το πρόβλημα δεν είναι στον υπερκυβισμό αλλά παντού. Ξέρω 1.4 που έβαλε χωάνη, του έβγαλε check όπως και σε μένα και έφτασε σε σημείο να αλλάξει εγκέφαλο γιατί τον έκαψε. Όσο για το αν το πρώτο στάδιο περνάει 1.6 είναι αυτονόητο και όποιος έχει 1.6 και θέλει να το διαπιστώσει για να φύγει και η απορία ας κανονίσουμε μία ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΟ (για να μην νομίζετε ότι προκαλώ κανένα απλά για να βγάλουμε συμπεράσματα το λέω) άνοιγμα με κάποιο από τα πρώτου σταδίου και όχι με αυτά με ανεβασμένη συμπίεση που είναι ένα αμάξι πάνω κάτω ποιο αργά από τα τρίτου σταδίου αλλά με ένα απλό.

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση