Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-12-06, 18:17
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
αγγελε, προχθες με πηρε τηλ. ο κοματσου ετσι, καθε μερα με περνει κ δεν μιλησε ποτε ασχημα σε μενα, αν κ σας ειπα αν εχετε κανα προβλημα, ολα τα κανω καθαρα, αλλα να το πειτε πρωτα σε μενα κ μετα με βγαζεις στον τακο, δεν ειναι δικαιο, μιλησαμε μια χαρα με το κοματσου, και επειδη ντρεποταν να με ζητησει τα ρεστα με φωναξες εσυ.
που με τηλ. ειπε οτι πηρε μπρος και σαν να ρεταρει, του ειπα δες παλι το map sensor, απο το μαυρο που ειναι σωστο, to ebale k lεει μετα ολα ενταξει, οτι κανει ενα τσιγαρο, κ οτι το μοτερ δουλευει πιο πιπιλα απο του μαυρου.
οτι ειναι πολυ αθορυβο κ τετοια, κ χαρηκα γιατι οντως ετσι ηταν ο κινητηρας κ δεν τον πειραξαμε, αν ο προηγουμενος που το ειχε ειχε βγαλει ποτε το καρτερ, εμεις δεν το ακουμπησαμε το μοτερ.
το μονο που καναμε πριν 2,5 χρονια αλλαξαμε μια φλαντζα κεφαλης μαμα, γιατι ο μικρος δεν ειχε κανει εξαερωση, κ μετα ολα καλα,(γιατι το μοτερ δεν το περπατησαμε με φλαντζα καθολου).
κ επισης ακομα με αμφισβητεις, δλδ ηταν πιο ευκολο να ανοιξω 2 μοτερ για να κανω ενα? λαλακας ειμαι?
το μαυρο λες επισης οτι ειναι κ αυτο μαπα? πες μου, εκτος απο λαμαρινα, τι αλλο θελει το μαυρο? 2000Ε βγηκε το μοτερ μονο επισκευη με ενα καπακι καινουργιο κυριολεκτικα.
δλδ στο DVD που στειλατε , το μαυρο δεν κανει τιποτα?
με στεναχωρειτε κ θα το μετανοιωσετε μονοι σας αργοτερσ, πανω σε στιγμες πικρας δεν τα χρεωνουμε ολα σε μενα.
με εμφανιζεται οτι με εκανα την καλη μου, αλλα δεν το νομιζω.