Φιλε Toyotamania καταρχην ευχαριστω για τις πληροφοριες και το site με τα λαδια που ανεδειξες.Φανηκα μα..κας αν σκεφτεις οτι τα shell τα παιρνω 65 ευρω απο το βενζιναδικο.Επειδη σε εχω ξαναεμπιστευτει και με το Motorkote θα ηθελα λιγη μασημενη τροφη απο εσενα.Πιο λαδι να προτιμησω;Εχεις εμπειρια απο τα Amsoil και τα Τοrco που λες γιατι εγω τα δευτερα πρωτη φορα τα ακουω;;Τι προελευσης ειναι;;Και αν υπαρχει καποιο συγκριτικο τεστ με τα επωνυμα λαδια(Μοbil και castrol).Δεδομενου του οτι λαδι βαζω το κραταω για 5-6000 χλμ κανω συχνες αλλαγες οπως καταλαβαινεις.Τα castrol μου βγαζανε θορυβο στα κρυα ξεκινηματα(RS 10-60W).Τα shell που εχω τωρα λειτουργουν καλα αλλα ειναι πανακριβα.Δεν εχω δοκιμασει καθολου Motul και Μobil1.παντα βαζω κορυφαια αλλα διαφορετικα λαδια.Λεω να κατασταλαξω σε ενα αλλα ποιο;;;Ποιο προτεινεις και κατι σημαντικο τελευταιο!Τα λαδια απο το site που προτεινεις ειναι 100% εγγυημενα.Γιατι οταν βλεπω χαμηλες τιμες μου ερχονται και αλλα στο μυαλο(νοθειες).Εχεις παρει απο εκει και ερχονται σφραγισμενα;;Προσοχη οχι μονο το καπακι αλλα και με την ταινια.Σ'ευχαριστω.
|