Εγω βαζω της Cyclon λαδι γιατι το δινει φτηνα στους υπαλληλους της αλλα δεν μπορω να κρινω αν ειναι καλο η κακο! Ειναι τα F1 SAE 10w40! Ακουστε τωρα ιστορια για να μην την πατησετε και εσεις . Παω σε ενα βενζιναδικο της shell και εκει που βαζω βενζινη μου λεει ο παντα καλος και προθυμος Πακιστανος " Ε φιλαρακιο να σε κοιταξει τα λαδιο να δω καλη κατασταση??"
Κοιτα του λεω! Παιρνει με ενα σωληνακι ειδικο για αναρωφηση λιγο λαδι το βαζει πανω στο μηχανημα και μου λεει " Φιλαρακιο λαδι σου για πεταμα κοιτα εχει πιασει κοκκινο το μηχανημα" Ερχεται μετα ο πιο ειδικος και λεει φιλε το λαδι σου επρεπε να ειναι στο πρασινο(το χρωμα εχει να κανει με την ενδειξη του μηχανηματος) και εσενα κοντευει να γινει σαπουνι, κατσε να τα αλλαξουμε! Ωρε πουστη λεω τι γινεται εδω(αλλα κραταω μια πισινη γιατι μου φανηκε και ψιλοπουστια)! Για να μην το κουραζω η CYCLON που ειναι πολυ υπευθυνη εταιρια απευθειας στελνει τα λαδια στο χημειο του κρατους και απο εκει γυρνα η απαντηση οτι οχι μονο το λαδι δεν ειχε προβλημα αλλα μπορουσε να κανει και αλλα τοσα χιλιομετρα! Ειχε κανει 6500Km