Θέμα: 111 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 111 FORUM
Παλιά 24-11-06, 01:26
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Re: 111 FORUM

Καλησπερα κι απο μενα παιδια!Εγω μολις σημερα εβγαλα απο το συνεργειο το κορολλακι μου!Το χα παει κι εγω για αλλαγη καινουργιου μπλοκ κινητηρα ολα καινουργια δηλαδη εκτος απο το καπακι,καμια ανακατασκευη στο μπλοκ....στο καπακι εγινε αλλαγη σε τσιμουχακια επισκευη φθορων οπου χρειαζεται... καθαρισμα αυλων βαλβιδων κτλ και με δικη μου πρωτοβουλια (γιατι η τογιοτα δεν καλυπτει αυτο το εξοδο,ουτε καν το περιλαμβανει στην επισκευη)εγινε ενα πλανισμα στο καπακι ωστε να πατησει καλυτερα η νεα φλαντζα μην εχω διαρροες λαδιου αργοτερα και να παρει κι ελαφρα παραπανω συμπιεση να δουλευει πιο καλα απο χαμηλα.Επ ευκαιρια αλλαξα και συμπλεκτη μιας και τα χε παιξει ο υπαρχοντας...Το αμαξι δουλευει ρολοι,εχει γινει σαν καινουργιο...θελει πολυ καλο στρωσιμο βεβαια....παντως τωρα δουλευει πολυ καλα κι απο τις χιλιες στροφες αν και μολις σημερα το πηρα και δεν μπορω να σας πω πολλα.....παντως οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες!απεκτησα καινουργιο μοτερ στιν ουσια κι ενα χρονο επιπλεον εγγυηση!8 χρονια συνολικα μεχρι τωρα για μηχανικα μερη
Απάντηση με παράθεση