Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-11-06, 14:56
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα ενταξει τωρα βγαλαμε ακρη.Τι σχεση εχει το νιτρο με ατμοσφαιρικη,τουρμπατη ή καραμαμα TS;;;Εγραψε πουθενα κανενας σας πριν πειτε για κοντρες οτι φορατε μπουκαλακι;;Ενα ενα τα βγαζετε;Σε λιγο θα μας πειτε (α,ξεχασα φοραω και εναν J-79 με 2950 lbs ωση,λετε να παιζει ρολο;.Γιατι μονο ετσι περνας M3.Τα υπολοιπα βιντεακια και τα συναφη μονο για γαρνιτουρα κανουν.Να σας βγαλω και εγω βιντεακι που περναω 1000 SUZUKI μηχανη.Τι παει να πει αυτο;;Οτι ειμαι γρηγορος;;;Και εστω οτι περνας με νιτρο 100+ αλογων M3 για ποσες φορες;;Γιατι για 1 φορα να την περασεις δεν εχει κανενα νοημα και μην το λες καθολου!!Το θεμα ειναι να εισαι πιο γρηγορος συνεχεια και αξιοπιστα.Νομιζεις οτι με νιτρο εισαι αξιοπιστος;;;Εκτος αν δεν σε ενδιαφερει τιποτα απο τα παραπανω αλλα μοναχα να βρεθεις εστω και 1 φορα μπροστα.Αλλα τι ταλαιπωρεισαι ετσι φιλε μου;;Δεν λες να το κανονισουμε να φερουμε και καμμια καμερα να δωσουμε και κανα 50 ευρω σε Μ3 να το βιντεοσκοπησεις και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι και να ξερουμε τι λεμε;;
Απάντηση με παράθεση