Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Μανωλης thread!!!!
Παλιά 16-11-06, 11:07
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Μανωλης thread!!!!

νονε εισαι σωστοσ!δικο μου λαθοσ!αμεσοσ ρε παιδι μου να μου παρει το κεφαλι ο ανθρωποσ!!!!!!!αλλα να μου πεισ σε ποιον χαριστηκεσ για να το κανεισ σε μενα????

ρε σαββα εγω δεν πηρα πρεφα οτι εμπλεξεσ και συ στα δικα μου προβληματα.τωρα το μαθαινω και σευχαριστω πολυ.λοιπον ακου τωρα το στορρυ¨στην αρχη μουδοκε ο βαγγελησ ενα δυναμο δικο του που δεν εκανε η φισα και του τον ξαναδωσα πισω,μετα μουστειλε ο χυνοσ αλλο δυναμο το οποιο και εβαλα επανω.δεν ηξερα οτι ειναι δικο σου,η οτι εσυ ετρεξεσ κιλκισ!αλλιωσ θα σε ειχα ευχαριστησει απο την αρχη!και οτι εξοδα γινοντε για μενα θα τα πληρωσω,δεν θα βγει κανενασ και κερατασ και δαρμενοσ!για ονομα του θεου.απλα να μου λετε.τα μεταφορικα του δυναμο τα εδωσα στον ταμια του ξυνου.για σενα δε μουπε κανεισ(αλλοσ κανει το καλο,αλλοσ παιρνει τη δοξα βλεπεισ!)στη συνεχεια ο βαγγελησ μουδοσε και εναν αυτοματο που τον εχω επανω απλα δεν ειχε λυθει το προβλημα γιατι ειχε και προβλημα μια φισα στην καλωδιοση,ο δυναμοσ του βαγγελη οκ ηταν.τωρα τι εχω εγω ειναι το δυναμο τα παλιο το δικο μου και ο αυτοματοσ ο δικοσ μου που ειναι χαλασμενοσ.αν καποιο απο αυτα μπορουν να σου χρησιμευσουν πεσ μου να στα δωσω.παντωσ για αλλη μια φορα σευχαριστω και σενα εστω και τωρα!
Απάντηση με παράθεση