Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p="
Ηρακλη το αποτελεσμα της δυναμομετρησης-setαρισματος εγκεφαλου την Τριτη! Δεν εχω φτιαξει ακομα εξατμιση αλλα στις αρχες του ετους θα ειμαι κομπλε. Ελπιζω και χωρις εξατμιση να παρω γυρω στα 7 αλογα με τον εγκεφαλο! Τι σου ειχα πει οτι αν παρει ο πατερας το RAV4 $$$$$$$ θα γινει της τρελης? Ε λοιπον το παρηγγηλε. Τωρα φωτια στην ασφαλτο
|
Το καινουργιο shoothim, ελπιζω να στο δινει καμια βολτα.Παντως εχω να σου πω πολλα για το μοτερ σου που θα σκοτωνει μετα.Καλυτερα θα ηταν ομως να πας με με cat-back και ενα K&N πανελ για setaρισμα, εκτος και εαν σου κανει μετα, setup δωρεαν.Eαν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα πηγαινει με 100σταρα βενζινη, για να στο ρυθμιση με αυτη και να βαζεις μονο τετοια, για πολλη καλυτερη αποδοση και μακροζωια του μοτερ.Ειναι κατι που θα το εκτιμησεις σε βαθος χρονου.Επισης, οποσδηποτε με καινουργια μπουζι(για να εκμεταλευτη και την τελευταια σπιθα)κατα τα προτιμηση denso iridioum power.Τωρα σε βαζω σε εξοδα, αλλα το σωστο και το καλυτερο να λεγεται, ετσι θα εκμεταλευθης ολες τις δυνατοτητες τις ρυθμισης.