Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 20 ΒΑΛΒΙΔΟ 4ΑGΕ TEΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ VVTi
Παλιά 20-10-06, 13:25
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 20 ΒΑΛΒΙΔΟ 4ΑGΕ TEΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ VVTi

Καποιες ανοξειδωτες το κανουν αυτο(η παλια μου το εκανε, αυτη που εχω τωρα οχι, του κολλητου μου το κανει) αλλα οχι οταν ζεσταινονται, οταν κρυωνουν!Οταν εχουν ηδη ζεσταθει και κρυωνουν δηλαδη..

Οσον αφορα τις αναθυμιασεις απο που το πεταει το λαδι?Αν εννοεις πανω το σωληνακι πανω στο καπακι στο κεντρο τοτε ναι αλλα οχι οτι πεταει!Ισα ισα να βλεπεις μια διαροουλα και αυτο οχι μετα απο σκισιμο αλλα εν καιρω..Δηλαδη οχι το πας βολτα το σκιζεις και γεμιζει λαδι..Εμενα εχει μια πολυ μικρη σταμπουλα και ειναι επειδη εχει σκασει το τσιμουχακι στεγανοποιησης εκει..Αλλα πρεπει να το προσεξεις για να το δεις, αν ειναι τιποτα χτυπητο πρεπει να δεις τι φταιει..

Κατι που πρεπει να δεις ειναι αν δουλευει το VVT..Αυτο θα το καταλαβεις απο τον ηχο που κανει, κατι σαν γουργουρητο, κοντα στις 2500σαλ ειναι πιο εντονο..Φυσικα αν το οδηγησεις κιολας θα καταλαβεις τη διαφορα οταν μπαινει..Μετα κοιτα τα λαδια του χρωμα κτλ και το ρελαντι..Πρεπει να ειναι 880+-50 δηλαδη κοντα στις 900 με λιγα λογια..Τελος για το μοτερ να μην κανει κομπιασματα και τετοια..

Αν αποφασισεις να το παρεις πηγαινε το σε ενα μηχανικο να μετρησει καυσαερια και συμπιεση για να εισαι ησυχος και βεβαια ρωτα που εγινε η μετατροπη..
Απάντηση με παράθεση