Re: Λακούβες Και Οδόστρωμα!!!
Ντροπή σε όλους τους αλήτες νομαρχο-δημοτικο τύπους. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και επαυξάνω ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p="
Φιλαρακι τι να σου πω?!?..Σημερα γυρναγα απο πατρα κ το τι μου ετυχε δεν περιγραφεται..Ημουν ετοιμος να ανοιξω νεο τοπικ αλλα ειδα το δικο σου..ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ειναι αυτα τα ΖΩΑ που ψηφιζουμε????!!!!!ΠΟΣΟ???!!!Το τι νευρα, μισος, θυμο ειχα σημερα δεν περιγραφεται!Επεσα σε 1 βουναλακι της εθνικης απο πατρα προς αθηνα περιπου 5-10χμ μετα τα διοδια της πατρας δεν ξερω ποιοι το εχετε προσεξει..Επειδη δε μπορουσα να κανω ελιγμο να το αποφυγω για να μην γινει ατυχημα επεσα πανω του με αποτελεσμα να στραβωσει η ζαντα μου να σκασει το λαστιχο να στραβωσει η κρεμαγιερα κ δ ξερω κ γω τι αλλο!!!Ηθελα να ξερα με τι κριτηρια ψηφιζουμε αυτους τους μαλακες.Προ ημερων ηρθε 1 40αρα να μου δωσει φυλλαδιο για 1 μλκ κ της ειπα ευγενικα μεν οτι ειναι καραγκιοζηδες κ τι μου λεει τωρα..Της ειπα να παει σε αλλα θυματα γιατι δ τους γουσταρω τους κυριους.Ας ερχοταν κ αυτη η @!@#ολα σημερα να της κατεβαζα δ ξερω κ γω τι!!!Μονο να τρωνε ξερουν οι @@$%$.Τουλαχιστον αντι να τρωνε το 90% απ τα εργα ας τρωνε το 50%..Σε τι σημειο φτασαμε..Να θελουμε να τρωνε λιγοτερα λες κ τους ανηκουν..Τεσπα σημερα ειχα 1 πολυ δυσκολη μερα γιατι καποιο ζωντανο δεν ηθελε να ξοδεψει 100-200  να φτιαξει αυτη τη γαμ!## ατελεια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ..Τελος 1 μεγαλο μπραβο στο δημαρχο που ευθυνεται για το δρομο κ ευχομαι να του σπασει το αμαξι οπως κ το δικο μου αλλα σιγα που θα τον νοιαξει..Θα του πληρωσουμε εμεις αλλο cussing  cussing 
|
Φίλε σε κατανοώ πλήρως. Aκριβώς έτσι την έχω πατήσει και γω με την παλιά μου ΕΕ101 στην Λαμίας-Λάρισας. Ευτυχώς η ζημιά περιορίστηκε μόνο στην όμορφη λευκή ENKEI 15άρα που φόραγα τότε. Δυστυχώς όμως για τις εθνικές οδούς δεν είναι υπεύθυνοι οι δήμοι αλλά το ΥΠΕΧΩΔΕ. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία, ούτε σε καμία περίπτωση μειώνει την ευθύνη των κwλοδήμων.
Εκτός όμως από τις λακούβες, τα σαμάρια και την τελευταία μόδα, την κατασκευή άσχετων πεζοδρομίων και γωνιών που εμποδίζουν ουσιαστικά τη διεύλεση των αυτοκινήτων από αυτά τα σημεία, σημειώστε επίσης τις άπειρες σπαστικές αφίσες που έχουν γεμίσει τις γειτονιές μας με τις άσχετες σκατόφατσές τους που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί, ζητιανεύοντας την ψήφο μας.
Σας παρακινώ να ακολουθήσετε όλοι το παράδειγμα του Τζίμη Πανούση. Ψηφίστε σαλαμάκι αέρος ή προφυλακτικό και μάλιστα χρησιμοποιημένο. Πετάξτε το γρήγορα στην κάλπη και εξαφανιστείτε πριν σας πάρουν χαμπάρι.
cussing