Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manoliske30";p="
καλησπερα εχω δει στο καρφουρ ενα ενυδριο περιπυ γυρω στα 100-120 λιτρα με βαση φιλτρο καθιζησης ,και αυτοματο θερμαντηρα(αν το αναφερω καλα)
θα ηθελα την γνωμη σας για το θεμα !
manoliske30
|
Το είδα και εγω αυτο μάνώλη στο καρφούρ.
Ειναι μια αξιόλογη πρόταση για τα χρηματα τα οποια κοστίζει. 99 ευρω αν δεν κανω λάθος. Να σκεφτεις οτι ενας θερμαντηρας και μια αντλια κανουν 50 ευρω...
Παντως αν εχεις χωρο εκει που θα το βαλεις θα σου ελεγα να παρεις ενα μεγαλυτερο γυρω στα 200 λιτρα οπως το δικο μου για να μπορεσεις να βαλεις και περισσοτερα ψαρακια μεσα.
Αυτο που θα πρέπει να υπολογισεις σαν εξτρα εξοδα ειναι η διακοσμηση περιπου 6 ευρω το κιλο το χαλίκι βραχακια πετρουλες κλπ γυρω στα 20-25 ευρω και τα φυτα που θα σε συμβουλευα να διαλεξεις αληθοφανη πλαστικα.
Αν επιλεξεις αληθινα θα χρειαστει να δουλέψεις το ενυδρριο για ενα μηνα με τα φυτα τοποθετημένα προτου βαλεις ψαρια μεσα.
Το εκανα ετσι και εγω και ο μηνας δε περναγε με τιποτε....
Επισης θα χρειαστεις αντιχλωριο, βακτηριδια και αναλογα τα ψαρια και τα φυτα που θα βαλεις και μερικα αλλα συμπληρωματα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manoliske30";p="
παντως αν γινει καλη δουλεια και μπει στο σαλονι θα ειναι ενας ζωντανος πινακας !
|
Ετσι ακριβως! Εγω το εχω στο καθιστικο και ειναι σαν να εχω ανοιχτη την τηλεοραση.