Re: Corolla 111!!! Βελτιωσεισ: Aσημι20v Vs. Black20v Vs. Tur
@panosp111
To ασημοκαπακο σε μαμα μορφη δεν τραβαει καλυτερα χαμηλα απο το μαυροκαπακο..Ειδικα οι εκδοσεις 91-93 οπου το VVT εμπαινε στις 4400-6400σαλ..Επισης μην ξεχνας οτι το μαυροκαπακο εχει ελαφρωμενα πιστονια-μπιελες-βολαν απο τη μανα του συγκριτικα με το ασημοκαπακο οποτε ειναι λογικο να παει καλυτερα χαμηλα, μην τα μπερδευουμε αυτα..Τελος, γιατι νομιζεις οτι το να βελτιωσεις το ασημοκαπακο ειναι πιο φτηνο απο το μαυρο?Τα πραγματα που μπαινουν σε αυτα τα 2 μοτερ ειναι τα ιδια(πχ εκκεντροφοροι, βολαν κτλ) οποτε μιλαμε για ιδιο κοστος βελτιωσεις αλλα στο ασημι αν θες να φτασεις ψηλα πρεπει να σκασεις κι αλλα για να ξεφορτωθεις το περιοριστικο AFM..Επισης με τα ιδια λεφτα το μαυρο παει πιο πανω αφου ξεκινας απο πιο υψηλη βαση..
Οσο για την καταναλωση, γιατι λες οτι ειναι μεγαλη??Σε πληροφορω οτι το 20V μου καιει το ιδιο και καποιες φορες αναλογα πως το παω, λιγοτερο απο το μαμα 4A-FE που ειχε η carina πανω..Στις αρχες μου εκαιγε παραπανω αλλα η εγω το εκαιγα απο τη χαρα μου, η ηταν μπουκωμενο επειδη ηταν απο αυτοματο..
Τρελη καταναλωση εχει το 4A-GZE λογω κομπρεσσορα και αυτος κυριως ηταν ο λογος που δεν το εβαλα και επειδη ηταν πιο παλιο απο το 20v..Αν θες να φτασεις τρελα αλογα, αυτος ειναι ο δρομος που πρεπει να ακολουθησεις, το τουρμπιζεις και στο 1+ bar εισαι κοντα στα 280 με ιντερκουλερ μπροστα και ενα APEXi για καυσιμα..
Το 2λιτρο νομιζω οτι θελει πατεντα για να μπει, οχι οτι δεν μπαινει αλλα καλο ειναι να το αποφυγεις μιας και ειναι και πολυ βαρυτερο απο τα αλλα, ειτε πας σε ατμοσφαιρα(3S-GE) ειτε στο θεριο ανημερο το (3S-GTE)..
Με τους υπερκυβισμους κτλ νομιζω οτι θα μπλεξεις και θα τρεχεις πολυ οποτε καλυτερα αφησε το στην ακρη..
@akis308 Αγαπητε εχεις δικιο οτι οντως αξιζει το μοτερ και κακως δεν το σκεφτηκαμε..Αλλα για να φτασεις 200 αλογα δε θες λιγα χρηματα, θες 4000-5000Ε..Μη θεωρειτε φτηνα τα ατμοσφαιρικα αλογα..Επειδη μου αρεσει να μιλαω με αποδειξεις σου λεω οτι το κιτ της TODA για 160-170 αλογα κανει 3000Ε απο εξω για τον 16V, χρηματα πολλα πραγματικα!
@Glanzaboy Αν προσπαθησει να βαλει το μαυροκαπακο σε starlet το σιγουρο ειναι οτι θα κανει τρελες πατεντες,οχι μονο θα χρειαστει να αλλαξει μια βιδα, πρεπει να βρει τον καταλληλο μαστορα και να βρει σωστο ημιαξονιο η να κανει το αλλο κολπο για τα ημιαξονια το οποιο φανταζομαι το ξερεις..Επισης χρειαζεται κολλημα νεα βαση το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο εδω στο Ελλαντα!
Αυτα απο μενα..
|