Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: ΠΟΙΗΜΑ-ΧΙΕΣ
Παλιά 24-09-06, 16:25
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 339
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: ΠΟΙΗΜΑ-ΧΙΕΣ

Φίλε Mike-g.

Μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα μου ξανά γιαυτό θα σας τα ρίξω στα ίσα στα αυτιά

Μιχάλη μου ο λόγος σου είναι βαρύς σαν πέτρα και προς απόδειξη αυτού ιδού τα ντοκουμέντα !

Η ιστορία φίλοι μου είχε ως έξεις ! Mike ίσε μάγκα μου μεγάλος παπατζής!
Ο ranger κι ο vinegar δεν πάνε κι αυτοί πίσω μα άλλα μάλλον πράγματα θε ναχουν από πίσω !

Την συμμορία έφτιαξαν οι προαναφερθέντες που σε Συγγρού και ομόνοια είναι τώρα αφέντες !

Ο Mike και o ranger άρχισαν φασαρία, στην πίσω πόρτα της αυλής κάναν την ιστορία

Μα σκέφτηκαν οι φίλοι μας που είχανε μεράκι και τρίτο να φωνάξουνε να κάνουνε τρενάκι !

Τον vinegar με μίας βάλανε κατά νου που είχε κ_λο στρογγυλό και ανύπαρκτο τον νου.

Ο vinegar μπερδεύτηκε μάλλον το παιδάκι γιατί το αγγούρι σέρβιραν με ξύδι στο μπαράκι.

Έτσι και ενωθήκανε και κάναν συμμαχία και τα παιχνίδια παίζανε με τρέλα και ευτυχία

Και στα corolla βάλανε κάθισμα μαλακό γιατί ο κ_λος τους πονεί από το πολύ κοκό !

Κάποτε όμως . . .

Φύγαν οι δύο τους mike και σε απαρνηθήκανε γιαυτό και εσύ τους κράζεις πώς δήθεν μολυνθήκανε !

Οι δυο τους μόνοι κάτσανε και παίζουν τις κουμπάρες και εσένανε σε αφήσανε να κάθεσαι στις μπάρες.

Οι δυό τους τώρα φεύγουνε και πάνε για τα αστέρια και εσύ έμμεινες μόνος σου με την ψ_λή στα χέρια !!!

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση