ενοω απλα πας οσο πανω μπορεις ωστε να σαι μετα την αλλαγη σε οσο μεγαλυτερη ιπποδυναμη γινετε......εχεις μεγιστη ιπποδυναμη γαι καποιες στροφες κ να χασεις λιγο με τις παραπανω στροφες δεν σε χαλαει αν στην αλλαγη εισαι στα μεγιστα ενω αν την κανεις πιο πριν θα σαι στα λιγοτερα...τωρα αυτα που λεμε θελουν τουλαχιστον μια δυναμομετρηση για να ξερεις τι γινετε αλλα εδω εγω σου λεω δεν εχω καν στροφομετρο στο καρο....τι τελευτεο αλογο να ψαξω να βρω ?ολα στο περιπου γινοντε......κ καθε δισταγμος σε αλλαγη η σε γκαζι παει παρεα με κρεμασμα....86 αλογα ειναι ωρε μονο.....απλα αν αφηνω την πρωτη κατω φευγη καλυτερα....στα πρωτα 4-5 μετρα χανω αλλα μετα εχω πεταγμα....κ αν δεν το κανω μετα στην αλλαγη σε 2α βλεπω ενα κρεμασμα.τεσπα....στο τοπικ μας........σημερα ενα accent πληρους αποκριατικο......μαρσαρε αγρια στο φαναρι απο πισω μου......εκανα ενα 0-160<ναι στην βροχη....απλα ημουν 1ος στο φαναρι κ ειχα μια καλη ευθια αδεια...ευκολο δλδ.>κ ειχε μεινει αρκετα πισω.....μα καλα με ποσους πρεπει να τα παω για να βλεπουν κορολλα κ να κανουν τον αλεκο?
|