γενικά έχει παραγίνει το κακό.περιστατικό που συνέβει σε εμένα?
γύριζα από το κέντρο της αθήνας και επειδή είχε κίνηση έκοψα από τα στενά.όπως πηγαίνω ευθεία θέλω να στρίψω δεξιά,βγάζω φλάς,κόβω και επείδή ο δρόμος είναι κατσικόδρομος κόβω πάρα πολύ και ακούω ένα γδουπ από πίσω ενώ το σταρλετάκι τραντάχτηκε όλο.κοιτάω καθρέφτη και ήταν μια μερσεντές με έναν τυπά πίσω μου.είχε βγάλει και αυτός φλάς για δεξιά.δεν κατεβαίνω εκεί για να μην κλείσω το δρόμο,στρίβω και ξέρω ότι στα 20 μέτρα έχει πάρκιν (λέγοντας στο κολητό μου κοίτα μην την κάνει ευθεία και πάρτου τη πινακίδα).ο τυπάς λοιπόν με πήγαινε προφυλακτήρα,ανάβω αλάρμ και την ώρα που πατάω το φρένω ακούω μπλοκάρισμα.δένω χειρόφρενο,κατεβαίνω κάτω και κοιτάω το στάρλετ πίσω αν μου έχει κάνει ζημιά.(απλά μου γρατζούνισε το μεταλικό προφυλακτήρα).
ε την ώρα που κοίταγα το αμάξι μου, πετάγετε ο 35άρης και τι μου λέει.τι θα γίνει ρε φιλαράκο θα πάρεις το κουβά σου?
απάντησή μου κοιτάω τι μαλακία έκανες.μα δεν ανάβουν τα στοπ μου λέει.
αμέσως πετάγομαι και λέω στο κολλητό μου,ρε γιώργο πάτα λίγο φρένο.τζάμι τα στοπ μου του λέω.δεν άναψαν μου απαντά γελώντας.ε αφού δεν μου είχε κάνει ζημιά πηγαίνω στο αυτοκίνητό μου λέγοντας του ότι απλά στάθηκε τυχερός.ανοίγει λοιπόν τη πόρτα ο τυπάς και μου λέει γιατί θα μας δείρεις?ενώ ερχόταν προς το μέρος μου.αμέσως την ψιλιάστηκα και βουτάω το μπαστούνι από το αυτοκίνητο.ε για πότε έκανε μεταβολή δεν θα το πιστέψετε.
άλλο περιστατικό που έχω γίνει μάρτηρας: παρκαρισμένος τις απόκριες πριν 3 χρόνια στην οδό δεκελίας απολάμβανα το τσιγάρο μου περιμένοντας έναν φίλο.ξαφνικά βλέπω ένα χιουντάι λάντρα να προσπερνά ένα παλιό ibiza να τον κλείνει και να κατεβαίνουν τέσσερα γαιδούρια από μέσα.στο ibiza ήταν ένα λεπτό παλικάρι ντιμένο μπαλαρίνα ( αν γελάτε περιμέντε να τελειώσω το περιστατικό).
του ανοίγουν τη πόρτα και τον κατεβάζουν κάτω.τι έγινε ρε παιδιά λέει?καλά ρε μ@λ@κ@ πως βγαίνεις έτσι από το στοπ?μα είχα το περιθώριο και το χρόνο για να βγω λέει το παλικάρι.ε κουβέντα στη κουβέντα του ρίχνουν δυο τρεις και ξαφνικά η μπαλαρίνα (το παλικάρι) αρχίζει τις κλωτσιές και τα κροσέ και τους ξάπλωσε.ήρθε η αστυνομία κλπ.τελικά αποδείχτηκε ότι θέλανε να κάνουν χαβαλέ επειδή και καλά τους έκοψε ενώ είχαν προτεραιότητα και παρόλο που είχε Ν στο πίσω τζάμι.απλά είδαν αυτά που φόραγε.
συμπέρασμα.δεν μπλέκεις σε ιστορίες,προσπαθείς να αποφεύγεις καταστάσεις χωρίς όμως να γίνεσαι χαλί και να σε πατάνε.με όμορφο τρόπο όλα γίνονται και αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγη αγριάδα αλλά με μέτρο πάντα.
|