Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";p="
Υπαρχει περιπτωση να με ρωτησουν να διαλεξω ποια λαστιχα θελω μεταξυ αυτων των τριων?Ποια ειναι τα καλυτερα?
|
Δεν γίνεται αυτό. Εμένα οταν τους ρώτησα μου είπαν πως αν θέλω καποιο απο τα τρία και δεν έρθει με αυτα, μπορουν να τα αλλάξουν εφόσον υπαρχει αυτο που θέλω σε κάποιο απο τα corolla της έκθεσης.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";p="
Για συναγερμο μου προτεινετε τον εργοστασιακο η καλυτερα να βαλω εναν aftermarket? Ξερετε καθολου τι παιζει με την πλακετα για να ανεβαινουν τα παραθυρα?Αλλοι μου λενε οτι με παραπανω λεφτα μπορω να τη βαλω και αλλοι οτι δεν χρειαζεται γιατι το αυτοκινητο εχει απο μονο του ενα συστηματακι ασφαλειας για τα παραθυρα..Τι ειναι αυτο?
|
Για συναγερμό ειναι αλήθεια πως της toyota δεν είναι απο τους κορυφαίους, απο προηγούμενα μοντελα! Ο ΤΗ 3000 ειναι στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και πιστευω οτι θα ειναι καλύτερος. Εγω μέχρις στιγμής δεν εχω πρόβλημα, δόξα τω Θεω (μην ξεχνάμε την δοτικη...)
Τώρα οσον αφορα την πλακέτα για να σηκώνει τα παραθυρα, εμένα μου είπαν πως αν μπει αυτή, τοτε τα παραθυρα δεν θα εχουν το συστηματακι ασφαλειας. Δηλαδη, αν οταν κλεινουν πιασει καποιο χερι τοτε....δεν σταματανε και κατεβαινουν μεχρι τη μέση οπως με το συστηματακι....
και κατι που πολλοι μπορει να μην γνωρίζουν:
οταν εχεις ανοιχτα τα παραθυρα και τα κλεισεις με τη λειτουργια του AUTO και ενώ ανεβαινουν γυρίσεις το κλειδι της μίζας και το βγάλεις, τα παραθυρα συνεχιζουν να ανεβαινουν μεχρι να κλεισουν τελειως και δεν σταματανε, οπως στα παλαιοτερα. Αυτο για το E12 facelift, δεν ξέρω για το pro-facelift...