Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Αλλαγη Ελαστικων
Παλιά 05-09-06, 03:09
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 593
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Αλλαγη Ελαστικων

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Την προηγουμενη εβδομα στην Ιερα Οδο προς Αθηνα πριν το φαναρι του praktiker κατεβαινα με 60χλμ περιπου εε και το φαναρι ηταν κοκκινο και λεω να φρεναρω σιγα σιγα.Φρεναρω,φρεναρω, θα σταματησει λεω..φρεναρω παταω φρενο....και κατεβαινω γλιστρωντας με το abs σε υπερωρια....και πλησιαζω απειλητικα το κ**λο ενος BMW Z4....τραβαω χειροφρενο και ....τελικα σταματησα....ευτηχως....Εχω 24000χλμ με τα εργοστασιακα dunlop sport02 (νομιζω) ειναι φαγωμενα και θελουν αλλαγη...το θεμα ειναι εμεινα λιγο λαλακας...Θελω να πιστευω πως ειναι τα λαστιχα.Παντως ο δρομος εκει ειναι τελειως "γυαλι" σε συνδιασμο με την καυτη ασφαλτο..πολη ζεστη.
Παντως εγω θα βαλω michelin exalto .Σκεφομαι και για toyo ισως.
το χα παθει κι εγω με αυτα τα λαστιχα αλλα με ψιλοβροχο και γλιτσα...αλλα εμενα εφερε σβουρες τραβοντας το χειροφρενο....το ειχα τοτε το αμαξι 2 μηνες....τεσπα.
απο τοτε ομως που εβαλα τα 17αρια με 215/40 εχω ξεχασει τι θα πει abs.προχθες μονο δουλεψε πανω σε μια προσπεραση που τελικα επρεπε να κοψω χεχε!!! ειμαι παντως πολυ ικανοποιημενος απο τα pirelli p zero nero μου.αν και τα επομενα σκεφτομαι να ειναι 205/45 και μαλλον toyo ή continental.