Θέμα: Srs Airbag
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Srs Airbag
Παλιά 23-08-06, 08:30
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 408
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Re: Srs Airbag

Παιδια ενα update!
Πηγα σημερα το πρωι στην ΤΟΥΟΤΑ Ι. Παπαδιαμαντιου στην εθνική οδο Αθηνων Λαμιας στην Κηφισια. Τελικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Το παιδι εκει μολις του ειπα το προβλημα, απεσυνεδεσε το Tester και πηγαμε στην πορτα του συνοδηγου, οπου και γυρισε το κλειδι στην θέση OFF και το τραβηξε εξω, και "εκατσε" ο διακοπτης στην OFF. Μου λεει ετσι γινεται, δεν το γυρνας και το αφηνεις, το γυρνας και το τραβας προς τα εξω, και οταν θελεις απλα βαζεις το κλειδι μεσα και επανερχεται. Μου ειπε οτι του εκανε εντυπωση γιατι δεν εχουν βγαλει τετοια προβληματα τα corolla - toyota.

Και τοτε αρχισα να μπινελικωνω τους αλλους στην αντιπροσωπια στον Πύργο (ΤΟΥΟΤΑ Παρασκευοπουλος) μα καλα, εγω πες ειναι βλάκας και δεν καταλαβαινω οταν διαβαζω τι πρεπει να κανω. Εκεινοι που το έλεξαν κιόλας οτι δεν κλεινει....τοσο μα...ες ειναι...πες μου κύριε δεν ξέρω! Δεν μπορω να σε βοηθήσω...! Τέρμα απο εδω και περα εγω οταν εχω προβλημα θα πηγαινω Παπαδιαμαντιου, ξεχασα να ρωτησω τιμες για τα service...
Απάντηση με παράθεση