Re: ΠΟΙΗΜΑ-ΧΙΕΣ
Μιας και το θέμα των διαμαχών είναι επίκαιρο το παρακάτω το αφιερώνω σε όσους δεν βάζουν μυαλό !! Including me
Απόψε φίλοι μου καλοί έκατσα για να γράψω επάνω στο τετράδιο ξανά να σάς ταράξω.
Οι στοίχοι είναι άφθονοι τα λόγια είναι πολλά, έτσι φίλοι δουλεύουνε τα πονηρά μυαλά.
Μάστορα madvinegar άκου στοίχομηθεία μα μη μαφήνεις μόνο μου να πράξω τη μοιχεία.
Στο άκουσμα όλοι τρέμουνε του λόγου του γραπτού γιατί τη γνώση έχουνε ωσάν του πετεινού.
Το παίζεται όλοι μάστορες επάνω στα γραπτά και μες τον δρόμο μοιάζετε ωσαν τα ερπετά.
Σερνόσαστε δεν τρέχετε, τεντώνεστε δεν φτάνετε, Εμένα εδώ τον λόγω μου ποτέ σας δεν τον πιάνετε.
Φίλοι μου είναι εύκολο να παίξεις με της λέξεις σαν την πιπίλα ενός μωρού να πάρεις και να τρέξεις.
Δεν είναι όμως αρεστό να κλέβεις εκκλησία σαν μάγκες εγκεφαλικά να 'χετε απραξία.
Έρχονται όλοι εκείνοι εδώ και θέλουν να ριμάρουν, τι όμως θέλουν να μας πουν και τι να μας μοστράρουν ;
Τα άλογα τους ψόφησαν πάνω σε ανηφόρα και τώρα ψάχνουνε ξανά να βρούνε νεκροφόρα
Για πες μας φίλε endura που ξέρεις για κηδείες ! πόσο ακριβά πληρώνωντε ετούτες οι βλακείες ;
Στον endura Φωνάζετε πως έχει την γριά , Μα όλοι τα σερβίρετε επάνω στα βρακιά, τα άλογα σαν έρχονται, σαν παίρνουν πάλι φόρα μα τούτο θα ξανά συμβεί σε καμιά κατηφόρα !
Ακούστε λοιπόν φίλοι μου βάλτε το στο μυαλό, μάθετε το κοτόπουλο δεν τρώγετε ωμό.
Τι έρχονται να πουν; τι έρχονται να κάνουν ; έρχονται ξανά τη γλωσσά τους να βγάνουν.
Και αν κανένας από εμάς Κουβέντα δεν θα βγάλει , κάτσε και σκέψου φίλε μου τι παπαριά είπες πάλι !!