Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MAD-MAX";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
MAD-MAX το καρινα φορτωνη πολυ καλα στα πολλα χλμ και ο λογος ειναι η εισαγωγη που εχω για το φιλτρο αερος που δουλευη καλυτερα και απο σκουπα .
αυτο θα το καταλαβενες αν διαβαζες τις κοντρες με τα 2 μαυροκαπακα του κλαμπ που εχω στηση και απο τα 150+και ενω μου ριχναν λιγο μετα τα περναγα.  οσο για το crx ειναι 150 αλογα και αυτα ονομαστικα και η γνωστες ξερουν οτι στα πολλα χλμ παιζουν ρολο και οι εισαγωγες αερος αλλα και τα αλογα εστω και αν ειναι 20 μονο(εκτιμηση).
το vti ηταν χατσμπανκ τα αλογα του ειναι 167 και φοραγε αυτα που εγραψα.
να σε ρωτησω και κατι τι αυτ/το εχεις? 
|
νομιζω οτι εχω αναφερει αρκετες φορες τι αμαξι εχω
ενα καραμαμα celica ts
θα μου λυσεις και μενα μια απορεια?
με ποσα περνας 2η γεφυρα βουτα? γεφυρα κερατεα? συκαρη στην μαυρη?
By the way δεν ειμαι ευθειακιας....(μιλημενες κοντρες που εχω κανει μετριωνται στα δακτυλα των 2 χεριων) προτιμω στροφες....
το παραπανω ελπιζω να μην εκληφθει σαν τροπος αποφυγης πιθανου καλεσματος για ανοιγμα....στο οποιο δεν 8α ελεγα οχι....μπορουμε μια φορα να δοκιμασουμε your way απο φαναρι κερατεας μεχρι γεφυρα και μια φορα my way πατημα απο 80κμ....
τι θα ελεγες επιτελους να αφησουμε την θεωρια και να δουμε τι κανουμε στην πραξη...δεν πιστευω να σε φοβηζει κατι? ισα ισα που ειμαι και 1290kgr
|
εγω αναβαση σχιστο ειμαι μεσα. 0-400μετρα. απο κει και μετα το συνεχιζουμε απλα να δουμε. 0-400 θα ειναι ο νικητης και σε αναβαση