Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-06, 11:58
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χτες το βράδυ πήγα με κάτι φιλαράκια στο άλσος (ναι ξέρω πάλι εκεί αλλά βόλευε το δρομολόγιο χαχα).ξαφνικά δίπλα μου ένα EVO 7 ασημί μαμάτο κλπ κλπ.λέω θα τον τσιγκλίσω το λαλ@κα να δω τι θα κάνει.πράσινο το ξεκινάω σπινιάροντας και το potenza σφύριξε,φανταστείτε τι ζέστη έκανε οέο!.ε εντάξει η συνέχεια είναι ευκολονόητη ένα φρ ακούστηκε μονο αλλά εκεί που με πέρασε ξαφνικά το corollaki μου έδεινε έδεινε και κάπου στις 3500 στροφές τον προσπέρασα.να βράσω τα άλογά του EVO λέω είδατε σα σταματημένος τον πέρασα.και ξαφνικά ακούγεται η φωνή της φίλης Μαρίας, καλέ αυτός σταμάτησε για τσιγάρα .... και έτσι ξύπνησα και είδα την πραγματικότητα,όμως ακόμα έχω την υποψία ότι μπορεί να φοβήθηκε το χλιμίτρισμα των αλόγων μου χαχαχα.

Στα σοβαρά τώρα μετά το delivery στα σπίτια του καθενώς φεύγω με το κολλητό μου και πάμε Υμητό,από τη πίσω πλευρά μέσω χολαργού.εκεί έχει ένα κομμάτι της αττικής οδού ψιλοανηφορικό και στο τελείωμα δυο εσάκια καταπληκτικά.ε εκεί λοιπόν το αυτοκίνητο έμπενε πάντα μρ 80 χιλιόμετρα (τέζα δευτέρα).σκοπός μου ήταν να το δοκιμάσω να δω πως θα μπεί και όμως παρά τα χιλιόμετρα που είναι φορτωμένα τα λάστοιχα μπήκα με 80 και πάλι αλλά με τη μόνη διαφορά ότι πλέον το αυτοκίνητο ήταν διαβήτης μπροστά και η ουρά περίμενε απλά το άφημα του γκαζιού(δεν το είδε ποτέ όμως χαχα).
έχει πάει πλέον η ώρα 3:30 και ένας με ένα saxo vts μας έχει ζαλίσει πάνω κάτω πάνω κάτω,χειρόφρενα κλπ κλπ.είναι η ώρα της επιστροφής λοιπόν,το ζεσταίνω λίγο και ξεκινάω τον κατήφορο.ξαφνικά ακούω ένα οοοοοοουυυυυυυυυυυυυνγκ ( ο σαξόραλος ποιος άλλος) με περνάει, τσαντίζομαι και εγώ το πατάω και κατεβαίναμε μαζί ώσπου στη στροφή την δεξιά που αμέσως μετά είναι η έξοδος της αττικής οδού τον περνάω από δεξιά,αφού ο τυπτας πλακώθηκε στα φρένα,ένιωσα μια ικανοποίηση δεν μπορείται να το φανταστείτε.τελικά με σωστή και καινούρια ανάρτηση και ένα καλό λαστοιχάκι ένα αυτοκίνητο κάνει παπάδες.το μόνο που μου λείπει είναι ένα σετ ελατήρια κυρίως μπροστά γιατί η μούρη πέρνει τέτοιες κλίσεις ποθ ψιλοαγχώνομαι

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση