Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Μοτερ..μπαμ!!!!
Παλιά 25-06-06, 16:50
speedc Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
speedc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Μοτερ..μπαμ!!!!

Ισως να έπρεπε να ανοιξω άλλο τόπικ αλλα αν θέλουν οι moderator ας το μετακινήσουν.
Εχω και εγω το 4E-FTE στην κορολιτσα μου και πήγαινα μια χαρά ωσπου τον Ιανουάριο γυρνώντας απο ταξίδι και μετά απο τρελο σπάσιμο (περίπου 180- 190 χλμ/ω για καμια ώρα με 5 ατομα) όταν εφτασα αθήνα και έπεσαν τα χιλιόμετρα βλέπω λαμπάκι μηχανης yell κοιτάω θερμοκρασία yell yell yell yell . Κάνω στην ακρη και είχε χάσει όλα τα νερά΄του ψυγειου απο το παγούρι αφου τα νερά είχε γίνει ατμός. Αρχικά είδαμε οτι το ψυγείο είχε σκουριάσει και αλλάχτηκε γιατί θεωρήσαμε οτι το πρόβλημα ήταν εκεί (φλάντζα δεν είχε πάρει). Με τα πολλά αφου γινόταν το ίδιο μόλις το πλάκωσα πήγαμε για καπάκι. Απο τον Φλεβάρη μεχρι και τώρα το έχω πάει πάνω απο 7-8 φορές στον Κοντραφούρη ο οποίος έκανε όλη την δουλειά (της επισκευής, οχι της αρχικής μετατροπής) και λύση δεν έχει δωθεί ακόμα (δηλαδή οταν το πλακώνω και μετά πέσω σε κίνηση ή σταματήσω βγάζει νερά απο το παγούρι, οχι βέβαια οσα πριν που τα πεταγε επάνω αλλα βγάζει) και δεν νομίζω να δωθεί αφου και εγώ κουράστηκα και αυτός τα μάσαγε οτι και άλλο να βάλουμε πάλι δεν ξέρουμε αν θα είναι καλό και τέτοια. Στην τελική ας έλεγε απο την αρχή οτι εγώ δεν πέρνω ευθύνη για την δουλειά αυτή ή δεν σου προτείνω να το φτιάξεις αφου με 450 ευρω (καπάκι, φλάντζα, θερμοστάτη, εργασία) θα αγόραζα ενα ατμοσφαιρικό 1.3 και θα ειχα αυτοκίνητο τουλάχιστον. Δεν ξέρω τι να κάνω και περιμένω την συμβουλή σας.

Υ.Γ. Το καπάκι καινούργιο μου είπαν οτι έχει 2500 ευρω shoothim shoothim