Θέμα: Ts Forum -4-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-06-06, 15:24
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να αυτο το πραγμα δεν θελω....να το κανεις βιδες επειδη κατι δεν δουλεψε σωστα....το μονο που δεχομαι ειναι να το κανω βιδες απο την οποια κουλαμαρα θα χω εγω εκεινη την στιγμη κ να ευθηνομαι καθαρα μονο εγω...να βγενω κ να λεω ναι κυριοι αναλαμβανω την ευθηνη κ οχι δεν δουλεψε το ενα η το αλλο κ το κανα τροπετο χωρις να κανω κατι λαθος...τελικα μηπως δεν ειναι κ τοσο τς το τς με τοσα ηλεκτρονικα?συγνωμη αλλαεχω μαθει να οδηγω αλλιως κ καθε τι ηλεκτρονικο μονο τα νευρα μπορει να μου σπασει.σαν να εχω τον γερο μου μεσα κ σε καθε τεζα στριψιμο να μου ριχνει φαπα το βλεπω.ολοι λενε για πολυ ευαισθητο vsc σε δοκιμες που το κοβει πολυ αλλα παλι να πατας φρενο κ να σου βγαινει σε χειροφρενο π@π@ρι@ δεν ειναι?να υποθεσω οτι ολα αυτα τα βαλαν για να μην ειναι "σκοτωστρα"το αυτοκινητο γιατι κ το TypeR για καποιον που θα ακουσει οτι στριβει κ μπαινει οπως να ναι θα ναι πολυ λιγες οι στροφες που θα προλαβει να μπει....μαλλον δεν ειναι τοσο ειδικο το corollaκι.ειναι ακομα κ για μια γκομενα...αφαλεια κ παλι ασφαλεια...
Απάντηση με παράθεση