Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ευρέθη Κε30 Σε Μάντρα, Τρεχάτε Θα Πάει Για Λιώσιμο!
Παλιά 13-06-06, 14:44
fanatikoske30 Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
fanatikoske30 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ευρέθη Κε30 Σε Μάντρα, Τρεχάτε Θα Πάει Για Λιώσιμο!

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Άφησα μύνημα στον μαντρά για να με ενημερώσει αν το αυτοκίνητο υπάρχει ή δεν υπάρχει ακόμα.

Το πίσω μέρος είναι χτυπημένο οπότε πίσω φανάρια και προφυλακτήρας δεν παίζουν. Πόρτες και φτερά είχαν τα συνηθισμένα χτυπήματα αυτο/του 30 ετών.

Επειδή εγώ δεν μπορώ να αναλάβω για να το δω λεπτομερώς (είμαι εκτός Αθηνών) ελπίζω να μπορεί κανείς να πάει να αναλάβει την διαικπεραίωση.

Εγώ αυτό που θα ζητούσα είναι κάποιος να πάρει τα κάτωθι για εμένα: το ταμπλώ ή έστω το πάνω μέρος του, το εσωτερικό της πίσω δεξιά πόρτας αν είναι μαύρο και σε καλή κατάσταση, τα μπροστινα φανάρια και το ξύλινο χώρισμα στο πορτ-μπαγκάζ που μπαίνει πάνω στο ντεπόζιτο. Ή τέλος πάντων ότι βγεί και τα μοιραζόμαστε, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί! Και καμμιά πόρτα ή φτερό να καβατζώσω δεν με χαλάει.

Τα υπόλοιπα να μοιραστούν σε όσους αναλάβουν και τα θέλουν φυσικα. Το μπροστινό είναι το face-lift μοντέλο.

Έχει ζάντες φαρδιές περιόδου και δυο τύπου μπάκετ καθίσματα μπροστά υφασμάτινα. Το πίσω κάθισμα εμένα μου φάνηκε τζάμι.

Έχω τα κινητά σας και θα έρθω σε επαφή.

Δημήτρης
Απάντηση με παράθεση